O Χιου Τζάκμαν στο πλευρό του 9χρονου – θύμα bullying που πάσχει από νανισμό

Κύμα διεθνούς συμπαράστασης και αγάπης ξεσήκωσε το βίντεο με τον 9χρονο που πάσχει από νανισμό – Διαδικτυακός έρανος για ένα ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ

Κύμα συμπαράστασης και αγάπης ξεσήκωσε το βίντεο με τον 9χρονο από την Αυστραλία, ο οποίος πάσχει από νανισμό και εμφανίζεται να ζητάει από την μητέρα του να του φέρει ένα σχοινί για να κρεμαστεί, αφού θέλει να πεθάνει λόγω του μπούλινγκ που δέχεται στο σχολείο.

To βίντεο, το οποίο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο τράβηξε η μητέρα του μικρού όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο και εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο κλαίγοντας με λυγμούς, προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, μηνύματα από διασημότητες και δωρεές για ένα ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ.

Ο Κουάντιν Μπέιλς πάσχει από τον πιο κοινό τύπο νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία. Στο βίντεο που ανέβασε η μητέρα του στο Facebook εμφανίζεται το παιδί να λέει: «Δώσε μου σχοινί, θέλω να αυτοκτονήσω. Θέλω να μαχαιρώσω την καρδιά μου, θέλω κάποιος να με σκοτώσει».

Η μητέρα κοινοποίησε το βίντεο γράφοντας «Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μπούλινγκ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω». Η μητέρα του εξηγεί ότι το ανέβασε για να ενημερώσει τον κόσμο για τις επιπτώσεις που έχει το μπούλινγκ στο παιδί της.

«Έχω έναν γιο, ο οποίος σχεδόν καθημερινά θέλει να αυτοκτονήσει», ακούγεται να λέει στο βίντεο.Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου–μέχρι σήμερα το είδαν 16 εκατομμύρια χρήστες– και εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την συμπαράσταση και την στήριξή τους στο παιδί.

 

Αυστραλοί αθλητές και διάσημοι καλλιτέχνες έστειλαν μηνύματα υποστήριξης στο 9χρονο αγόρι. Ο αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και ο παίκτης του NBA Ενές Καντέρ είναι δύο από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ανέβασαν μηνύματα συμπαράστασης. «Κουάντιν είσαι πιο δυνατός απ΄ό,τι νομίζεις, φίλε. Και ό,τι και να γίνει εγώ είμαι φίλος σου», λέει ο Τζάκμαν σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μάλιστα ο μικρούλης θα μπει αύριο πρώτος στο γήπεδο με την ομάδα ράγκμπι των Indigenous All-Stars για την αναμέτρησή τους με τους Maori All Stars, που θα διεξαχθεί στο Κουίνσλαντ.

 

O επίσης γνωστός ηθοποιός Τζέφρι Μόργκαν έστειλε μήνυμα στο μικρό: «Έχεις ένα σωρό φίλους που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Είμαστε εδώ για σένα και θα σε στηρίξουμε. Τα παιδιά μπορεί να γίνουν πολύ κακά, αλλά για αυτό φταίνε οι γονείς τους».

Ο αμερικανός κωμικός Μπραντ Γουίλιαμς ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο μέσω της πλατφόρμας GoFundMe (Χρηματοδοτήστε με), η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 150.000 δολάρια για να μπορέσει να επισκεφθεί ο μικρός την Ντίσνεϊλαντ.

 

«Δεν είναι μόνο για τον Κουάντιν, είναι για όλους όσοι έχουν υποστεί μπούλινγκ στη ζωή τους και τους έχουν πει ότι δεν είναι αρκετά καλοί», έγραψε ο Γουίλιαμς σε αυτήν την σελίδα.Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι τα χρήματα που θα περισσέψουν από το ταξίδι θα διατεθούν σε οργανώσεις κατά του μπούλινγκ.

ethnos.gr

You May Also Like

Αντιδράσεις στην Τουρκία: Ο Ερντογάν βάζει στο στόχαστρο τα κοσμήματα του λαού

Ο Ερντογάν βάζει στο στόχαστρο τα κοσμήματα του λαού προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία.

Ελισάβετ: Μία βασίλισσα, 15 πρωθυπουργοί

Table of Contents Hide Οι ακροάσειςΕργατικοί: πάντα καλή παρέαΔιακοπές για τεμπέληδεςΟ θανάσιμος…

Goodbye Mr. Bond: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Σον Κόνερι

Goodbye Mr. Bond: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Σον Κόνερι

Πέθανε ο Κέρκ Ντάγκλας. Την είδηση ανακοίνωσε ο γιος του, επίσης σπουδαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μάικλ Ντάγκλας

Πέθανε ο Κέρκ Ντάγκλας.Την είδηση ανακοίνωσε ο γιος του, επίσης σπουδαίος ηθοποιός…

Οι Αλβανοί κυνηγούν την οικογένεια Κατσίφα επειδή θέλησε να τοποθετήσει προσκυνητάρι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος

Οι Αλβανοί κυνηγούν την οικογένεια Κατσίφα επειδή θέλησε να τοποθετήσει προσκυνητάρι στο…

FDA: Πράσινο φως στο πιο ακριβό φάρμακο – Κοστίζει 3,5 εκατ. η δόση

Κι όμως, σε σχέση με το τωρινό κόστος ζωής των ασθενών που…

Η Φινλανδία κλείνει πλήρως τα σύνορά της με τη Ρωσία λόγω μετανάστευσης

«Δεν δεχόμαστε καμία προσπάθεια υπονόμευσης της εθνικής μας ασφάλειας» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Α. Γάνι: “Έφυγα από το Αφγανιστάν για να αποτρέψω την αιματοχυσία”

Α. Γάνι: “Έφυγα από το Αφγανιστάν για να αποτρέψω την αιματοχυσία”

Πού βρίσκεται το Γκλύξμπουργκ: Η ιστορία του

Γιατί είναι σε γερμανικό έδαφος.

Αντιμέτωπη με νέες αγωγές η Johnson & Johnson για προϊόντα ταλκ που προκαλούν καρκίνο

Αντιμέτωπη με νέες αγωγές η Johnson & Johnson για προϊόντα ταλκ που προκαλούν καρκίνο