Το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισαν ότι όχι μόνο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά το ενδεχόμενο για νέα αναβολή παραμένει ορθάνοιχτο!

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, και τις επαφές με FIFA-UEFA, από το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρεαν πως όχι απλώς δεν υπάρχει προοπτική να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και ότι αναβολή της πρεμιέρας μπορεί να παραταθεί εκ νέου. Συγκεκριμένα, τονίζονταν τα εξής:

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι για τους οποίους ο Σταύρος Κοντονής δεν προτίθεται να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν να κάνουν με την ματαίωση της πρωινής συνάντησης για τη διαιτησία, για την οποία δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση ή αλλαγή, καθώς και το γεγονός ότι οι υπόδικοι παράγοντες της ΕΠΟ δεν παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας και παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.