Μητέρα και σύντροφος χτύπησαν και δάγκωσαν μέχρι θανάτου 4χρονο κορίτσι

Καλυμμένο από μώλωπες και ανθρώπινες δαγκωματιές βρέθηκε το πτώμα 4χρονου κοριτσιού στο Μιλγουόκι, με την ευθύνη να βαραίνει την ίδια του τη μητέρα και τον σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σπίτι όπου ζούσε η 21χρονη Κριστίνα Κολάντο με τον 22χρονο σύντροφό της Τζερόμ Μίλεν και την 4χρονη κόρη της Κολάντο, Οτομ Χόρακ, βρήκαν το 4χρονο παιδί χωρίς σφυγμό, ενώ, σύμφωνα με την εισαγγελία, το σώμα του έφερε σημάδια κακοποίησης. Το κορμάκι του έφερε μώλωπες στο σαγόνι, στο κεφάλι, στο στέρνο και στα μπράτσα, είχε σημάδι από δάγκωμα και τραύμα από έγκαυμα.

 

Η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε στις Αρχές ότι το έβαλε για ύπνο το βράδυ της Πέμπτης και ότι το επόμενο πρωί το βρήκε αναίσθητο ο σύντροφός της, ενώ εκείνος ομολόγησε ότι το προηγούμενο βράδυ το είχε χτυπήσει επανειλημμένα και είχε προσπαθήσει να το πνίξει με μαξιλάρι.

Η Κολάντο έριξε και εκείνη την ευθύνη για τον θάνατο της κόρης της στον Μίλεν, λέγοντας ότι χτυπούσε συχνά την κόρη της και ότι τον είχε δει να τη δαγκώνει σε δύο διαφορετικές περιστάσεις. Παραδέχτηκε, όμως, με τη σειρά της ότι αν την είχε προστατεύσει θα ήταν ακόμα ζωντανή.

Ως εκ τούτου η εισαγγελία απήγγειλε κατηγορία ανθρωποκτονίας στον Μίλεν και παραμέλησης ανηλίκου στην Κολάντο.

newsbreak.gr