Την Κυριακή 28/8/ 2016 στην Καστοριά , πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ προκειμένου να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Νομού μας με κυρίαρχο αυτό του κτιρίου της Αστυνομίας και την επικείμενη κατάργηση του Τ.Δ.Ν. Καστοριάς. ( διοικητική υπαγωγή στην Υ.Α. Καστοριάς)

Για το Αστυνομικό μέγαρο, μας ενημέρωσε ότι παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Για το μείζον θέμα της κατάργησης του Τ.Δ.Ν. ( διοικητική υπαγωγή στην Υ.Α. Καστοριάς) μεταφέραμε στον Αρχηγό τις ανησυχίες της Ένωσης μας και της τοπικής κοινωνίας ( για ακόμη μια φορά ) μας τόνισε ότι το συγκεκριμένο μέτρο έχει σκοπό να βελτιώσει και όχι να καταστρέψει μία Υπηρεσία. Είναι γνώστης των τεράστιων επιτυχιών της και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις. Μας διαβεβαίωσε ότι τίποτα δε θα αλλάξει στον τρόπο λειτουργίας της και στόχος είναι η καλύτερη αξιοποίηση των πληροφοριών που θα συλλέγονται, από εδώ και πέρα, σε μία μεγαλύτερη Υπηρεσία.

Τέλος μας τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με το έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι μας στην Καστοριά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.