Πουρί στο μπάνιο: 6 έξυπνα κόλπα για να το εξαφανίσετε από παντού, χωρίς χημικά και χωρίς κόπο

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με πουρί στο μπάνιο σας, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Μπορείτε να αφαιρέσετε το πουρί, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που βρίσκονται παρακάτω και οι οποίες αναφέρονται σε διάφορες περιπτώσεις.

Αποτελεσματικοί τρόποι για να αφαιρέσετε το πουρί της τουαλέτας

Bόρακας με μαγειρική σόδα: Τρίψτε τη λεκάνη της τουαλέτας σας, με βόρακα. Πρώτα πρέπει να έχετε ρίξει ξύδι και έπειτα να το έχετε ξεβγάλει με βραστό νερό.

Μαγειρική σόδα, ξίδι: Ρίξτε αρχικά βραστό νερό και έπειτα μαγειρική σόδα. Μετά τρίψτε τις επιφάνειες της λεκάνες με το ειδικό βουρτσάκι.

Ξίδι και βραστό νερό:

Ρίξτε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας. Τρίψτε για να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια της. Μετά από 10 λεπτά ξεπλένετε με νερό.

Coca-Cola: Ρίξτε δύο μεγάλες κούπες coca-cola στην λεκάνη της τουαλέτας. Περιμένετε να περάσει ένα ολόκληρο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα, πατήστε καζανάκι και ξεβγάλετε. Έπειτα, ρίξτε λίγο ξίδι στις επιφάνειες και τρίψτε με το ειδικό βουρτσάκι.

 

Λεμόνι και ξίδι: Ψεκάστε τις επιφάνειες του μπάνιου με λεμόνι και λευκό ξύδι. Αφήστε να δράσουν για μισή ώρα. Έπειτα, ψεκάστε ξανά στο τέταρτο και μετά από ένα τέταρτο ξεπλύνετε με νερό.

Λευκό ξίδι και μαγειρική σόδα: Φτιάξτε μείγμα από βραστό νερό, λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα. Ρίξτε στην επιφάνεια του νεροχύτη και τρίψτε τον με καθαρό πανί. Στο τέλος ρίξτε άφθονο κρύο νερό.

enimerotiko.gr