Με όρεξη για πολύ δουλειά ξεκίνησαν το Σάββατο ( 3/9 )  τις προπονήσεις οι ακαδημίες του Κρόνου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κολοκυνθούς.

Πλήθος παιδιών με τους γονείς τους έδωσαν βροντερό παρόν και αφού προηγήθηκε ενημέρωση για το πρόγραμμα προπονήσεων και των άλλων δράσεων, έγινε το καθιερωμένο πρώτο διπλό μεταξύ των παιδιών ανάλογα της ηλικιακής τους κατηγορίας.

Για εγγραφές νέων μελών και πληροφορίες το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6936553876 .

Πρόγραμμα προπονήσεων Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ώρα 17.00.

 

H ομάδα του Κρόνου  συνεχίζει, για ακόμη μία χρονιά  την επιτυχημένη συνεργασία του με το Δίκτυο Ποδοσφαιρικών σχολών ΠΑΟΚ.

Στόχος των ανθρώπων της Ακαδημίας του Κρόνου είναι:

Η σωστή αθλητική και κοινωνική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών.

Η εκπαίδευση των στελεχών των Σχολών στα πρότυπα λειτουργίας της Ακαδημίας.

Η σωστή ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων που έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών αθλητών.

Οργάνωση άρτιων, τεχνικά και λειτουργικά σχολών ποδοσφαίρου που θα οδηγήσει στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση και αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας από πέντε ως και δεκαπέντε ετών (5-15).

Τα τμήματα υποδομής του Κρόνου  λειτουργούν σαν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά το ποδόσφαιρο αποτελεί πηγή διασκέδασης. Είναι ένα άθλημα το οποίο θα τους εφοδιάσει με αρετές εξαιρετικά πολύτιμες για το μέλλον τους. Η απόκτηση αυτοπεποίθησης και θάρρους, η καλλιέργεια της ομαδικότητας και η συνεργασία, η πειθαρχία αποτελούν τα πιο σημαντικά εφόδια για να συγκροτηθεί με σωστό τρόπο η προσωπικότητα του παιδιού. Στις μικρές ηλικίες, το ποδόσφαιρο οφείλει να προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά, η νίκη σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός και η ήττα πρέπει να αντιμετωπίζεται με το σωστό τρόπο.

Το ποδόσφαιρο εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων μπορεί να λειτουργήσει και ως μέσο αύξησης της φυσικής δραστηριότητας του παιδιού σε μια εποχή όπου τα παιδιά σπαταλούν αρκετό χρόνο στην τηλεόραση και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας του παιδιού και η υιοθέτηση της καθιστικής ζωής θεωρείται ένας από τους βασικότερους λόγους παχυσαρκίας στα παιδιά. Μέσω λοιπόν της ενασχόλησης τους με το ποδόσφαιρο δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και να υιοθετήσουν ένα τρόπο ζωής και άσκησης που θα τους συντροφεύει στην ενήλικη ζωή τους.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.