Εκδήλωση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, μέλος της οποίας είναι η Μαρία Αντωνίου, προς τους έλληνες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο

Τους αθλητές που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα με τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και αυτούς που έκαναν το καλύτερο δυνατό εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, υποδέχτηκε σε ειδική εκδήλωση, που οργάνωσε προς τιμήν τους η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Μέλος της οποίας είναι η Μαρία Αντωνίου.

Εκτός από τους Ολυμπιονίκες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής που συμμετείχε στους Αγώνες του Ρίο, στη Βουλή για την εκδήλωση παρόντες ήταν ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος και ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Κατά την ειδική εκδήλωση, οι αθλητές βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και ενώπιον του προέδρου της Βουλής, των πολιτικών αρχηγών και του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η Μαρία Αντωνίου συνεχάρη θερμά ένα προς ένα όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής και τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες, τονίζοντας πως ο ελληνικός αθλητισμός και τα νιάτα της πατρίδας μας δείχνουν τον δρόμο της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της περήφανης Ελλάδας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.