Κίμων Μηταλίδης: “Πώς επικοινωνούν κάποια τοπικά μέσα της Καστοριάς και των γύρω περιοχών το θέμα του κορονοϊου “

Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν το θέμα του κορονοϊού, ορισμένα Μ.Μ.Ε. της Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας πως “καταμετρούν με υπερβάλλοντα ζήλο ακόμα και τα ύποπτα κρούσματα”.

Ειδικότερα ο κ. Μηταλίδης, αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Το θέμα του κορονοϊού είναι πραγματικά κάτι ασύλληπτο.
Πέρα από το υγειονομικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης και έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα για το θέμα, καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα, για το πως το επικοινωνούν κάποια τοπικά μέσα, τόσο από την Καστοριά, όσο και απο τις γύρω περιοχές. Μπορούμε από τους γείτονες να διδαχθούν κι εμείς. Διαβάζω στα sites της Καστοριας να καταμετρούν με υπερβάλλοντα ζήλο ακόμα και τα ύποπτα κρούσματα. Από την άλλη διαβάζω για θανάτους στη γειτονική Κοζάνη και ενώ το θύμα είναι από την περιοχή τους τα εκεί sites λένε “19 πλέον τα θύματα του φονικού ιού στη Δυτική Μακεδονία”.
Ας τελειώσει με το καλό όλος αυτός ο εφιάλτης που ζούμε και είναι βέβαιο πως κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε αυτά που πιστεύαμε για πρόσωπα, πράγματα αλλά και καταστάσεις και σίγουρα θα πρέπει όλοι μας στην Καστοριά να διδαχθούμε από την αρχή βασικούς κανόνες επικοινωνίας”.