Με όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με τους καθιερωμένους Αγιασμούς σε πολλούς από τους οποίους παρέστη η Μαρία Αντωνίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς.

Μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που βρίσκεται η χώρα μας, το σχολείο, ως αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου, καλείται να κάνει άλματα προόδου και να αποτελέσει τον φωτεινό φάρο όλων των προσπαθειών”, ανέφερε η Μαρία Αντωνίου στο πλαίσιο των χαιρετισμών, τονίζοντας πως “κινητήριος δύναμη του εκπαιδευτικού συστήματος οι εκπαιδευτικοί, είναι έτοιμοι για μία ακόμη χρονιά να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες”.

Η Μαρία Αντωνίου προέτρεψε τους μαθητές να βάζουνε πάντοτε στόχους και να τους εκπληρώνουν βήμα-βήμα, με υπευθυνότητα και συνέπεια, ώστε όλοι μαζί να δοθεί ώθηση στην παιδεία, στην εκπαίδευση και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, ευχόμενη παράλληλα προς όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.