Ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο προστέθηκε στο ΚΤΗΜΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ανταμείβοντας τον οινοποιό και καθιστώντας τον αισιόδοξο για το μέλλον της επιχείρησής του αλλά και για την πορεία της νέας ετικέτας που επιχειρεί να προωθήσει στην αγορά.

Το μόλις τεσσάρων μηνών ροζέ «Ορεστίς», συναγωνιζόμενο μερικά από τα καλύτερα κρασιά του Διεθνούς Αμπελώνα, κατάφερε να αποσπάσει το ασημένιο μετάλλιο στον ετήσιο διαγωνισμό οίνου του Βερολίνου “Berlin Wine Trophy 2015”. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό παγκοσμίως που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του OIV και της UIOE.

Ο πρώτος ποικιλιακός οίνος της Καστοριάς και το πρώτο ροζέ κρασί του Κτήματος Στεργίου κατακτάει το αργυρό μετάλλιο στον Διεθνή διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο , ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα κρασιά. Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του , αγαπήθηκε από το καταναλωτικό κοινό .

Χρώμα έντονο τριανταφυλλί , κρυστάλλινο , λαμπερό. Αρώματα ώριμου φραγκοστάφυλου , φρεσκοκομμένης ορεινής αγριοφράουλας με αχνούς τόνους άνθους λεμονιάς.

Στο στόμα μια απρόσμενη υπόγλυκη επίθεση ενθουσιάζει και ισορροπεί άψογα με μια διακριτική οξύτητα. Το στόμα πλούσιο , γεμάτο. Η επίγευση εκρηκτική , μακριά.

Δοκιμάστε το για να κλείσετε ένα πλούσιο καλοκαιρινό γεύμα , αλλά και με καλοκαιρινά φρούτα που λιάζουν στον ήλιο πάνω σε στρώση από πάγο. Βουτήξτε φράουλες σε σαντιγί και συνοδέψτε με μια γενναιόδωρη γουλιά ΟΡΕΣΤΙΣ…

Η τελευταία διάκριση του Κτήματος Στεργίου έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά μοναδικών διακρίσεων που κατακτάει πιστά τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.