Με αφορμή την επιτυχημένη επιχείρηση υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στην οποία συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για μεταφορά κάνναβης, ο ένας εξ’ αυτών αστυνομικός στο επάγγελμα, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια  στους συναδέλφους που πήραν μέρος σ’ αυτήν.

Με αυτήν την σύλληψη η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει τα γρήγορα αντανακλαστικά και τη λειτουργία του μηχανισμού αυτοκάθαρσης αποδίδοντας δικαιοσύνη δίχως να εξετάζει την ιδιότητα των συλληφθέντων. Οι παραβατικές συμπεριφορές ειδικά από φύλακες του νόμου είναι καταδικαστέες.
Το περιστατικό το θεωρούμε μεμονωμένο και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το σύνολο των συναδέλφων που ρισκάρουν καθημερινά ακόμη και τη ζωή τους για την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών του νομού μας.
Επίσης δηλώσεις πολιτευτού που είδαν το φως της δημοσιότητας οι οποίες επιχειρούν να παρουσιάσουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ως ενεργά μέλη συμμοριών θεωρούμε ότι είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού και αφήνουμε την τοπική κοινωνία να κρίνει το έργο μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΟΥΒΛΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.