Να την ξαναεπισκεφτούν σύντομα ως Υπουργοί, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας”

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι οργανωμένες περιοδείες Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να μεταφέρουν παντού το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας της ΝΔ». Επισκέψεις, που κορυφώνονται το ερχόμενο Σάββατο με την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, ενόψει ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη (Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου), Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Φλώρινα, αποτελούμενο από τους Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Μαρία Αντωνίου και Βασίλη Οικονόμου οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων στο γειτονικό Νομό.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πρεσπών Πελεκάνος, το Κτήμα Α, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ, όπου ενημερώθηκαν πλήρων για όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη, επισκέψεις στον Μητροπολίτη Φλώρινας κ. Θεόκλητο, στον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, ενώ στο τέλος παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όλοι οι φορείς έμειναν ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία αυτή των επισκέψεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας από τους Βουλευτές να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία να γίνει σύντομα Κυβέρνηση και να ξαναεπισκεφτούν την Φλώρινα οι τρείς Βουλευτές με κυβερνητικό πλέον πρόγραμμα ως Υπουργοί.

p1130331 p1130371

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.