Είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό μοχλό περαιτέρω ανάπτυξης για τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχονται, με θετικό αντίκτυπο τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική μας οικονομία”.

Την διαπίστωση αυτή έκανε στον χαιρετισμό που απηύθυνε η Μαρία Αντωνίου στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ( 15/9 ) με θέμα: «Διατήρηση, ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτόχθονων φυλών Βοοειδών και Αιγοπροβάτων της περιφέρειας της Καστοριάς».

Η Μαρία Αντωνίου ανέφερε ότι “πέρα από τις διαπιστώσεις και τα ευχολόγια, πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να περάσουμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις και σε πράξεις που θα έχουν σαν γνώμονα και στόχο την συνολικότερη ανάπτυξη της συγκεκριμένης δράσης και στην περιοχή μας”, υπογραμμίζοντας πως “με στραμμένο το βλέμμα στους νέους ανθρώπους, που θέλουν να μπουν στην κτηνοτροφική παραγωγή αλλά και των επιστημόνων και των ερευνητών του χώρου, οι αξιόλογοι εισηγητές της σημερινής Ημερίδας είναι οι πλέον αρμόδιοι για να εξειδικεύσουν όλες τις επιμέρους παραμέτρους ενημέρωσης και να μας δώσουν τα φώτα τους. Σε αυτήν την προσπάθεια που απαιτεί υπομονή, επιμονή και αγωνιστικότητα θέλω να σας διαβεβαιώσω, σε ότι με αφορά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μου, θα με έχετε δίπλα σας”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.