Ο Δήμος Καστοριάς ανακοινώνει ότι παρέλαβε τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Δήμου Καστοριάς, που υλοποιήθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 στο πλαίσιο των πράξεων ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους και ενημερώνει τους δημότες ότι, μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς , την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 σε μία ειδική τελετή απονομής .

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία την ίδια ημέρα ,θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν, μετά από αυτή την ημερομηνία , από το Γραφείο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς (Βαλαλά 58) κατά της μέρες και ώρες λειτουργίας της :Δευτέρα –Τρίτη και Πέμπτη 9-4 και Τετάρτη και Παρασκευή 2-9 μ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.