Δωρεά της Π.Ε. Φλώρινας στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου

Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, δύο θερμόμετρα υπέρυθρων μετώπου και λοιπό υγειονομικό υλικό, στα πλαίσια ενίσχυσης των μέτρων ασφάλειας και πρόληψης κατά του κορωνοϊού (Covid-19).

Το ανωτέρω υγειονομικό υλικό παρέλαβε, η διευθύντρια-ιατρός του Κέντρου υγείας Αμυνταίου, κ. Ελένη Αλεξανδρίδου – Αμοιρίδου, παρουσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Παράλληλα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την κ. Αλεξανδρίδου για τα προβλήματα της μονάδας, καθώς και για την επιχειρησιακή της ετοιμότητα.

«Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα, απαιτεί την επίδειξη αλληλεγγύης και την παροχή στήριξης προς πάσα κατεύθυνση. Ως εκ τούτου, δωρίσαμε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, υγειονομικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία τόσο των πολιτών όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που συνεχίζει να ασκεί το ιατρικό του λειτούργημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος. Σ΄ αυτόν τον δύσκολο αγώνα δεν περισσεύει κανείς». Τόνισε ο κ. Κιοσές.

You May Also Like

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχε στις 2 μεγάλες υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά

  Πρόκειται για 44χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης…

Α2: Καραγιάννης και Χρυσόπουλος στους κορυφαίους της 29ης αγωνιστικής

Α2: Καραγιάννης και Χρυσόπουλος στους κορυφαίους της 29ης αγωνιστικής

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021  

Συμμετοχή της Υφυπουργού του ΥΠΑΑΤ Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην 1η σε Υπουργικό επίπεδο διμερή σύνοδο Ελλάδας και Παλαιστίνης

Συμμετοχή της Υφυπουργού του ΥΠΑΑΤ  Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην 1η σε Υπουργικό επίπεδο…

Τιμητική Διάκριση HRM Εκπαίδευση 2023 για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Βραβεύτηκε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία σε Οργανισμούς/Επιχειρήσεις»,

Τελιγιορίδου : «Υλοποιείται με νόμο του κράτους η μείωση του οικιακού τιμολογίου ρεύματος κατά 30%, η σύνδεση της Καστοριάς, του Άργους Ορεστικού και της περιοχής Μανιάκων με το φυσικό αέριο, νομιμοποιείται η χρήση του κτιρίου του Συνδέσμου Γουνοποιών “Προφήτης Ηλίας”»

Τελιγιορίδου : «Υλοποιείται  με νόμο του κράτους η μείωση του οικιακού τιμολογίου…

Νέα απειλή βιομηχανοποίησης της προστατευμένης από το Δίκτυο Natura, περιοχής του Μπούρινου

Νέα απειλή βιομηχανοποίησης της προστατευμένης από το Δίκτυο Natura, περιοχής του Μπούρινου

Ο Γιάννης Κορεντσίδης στην εκδήλωση βράβευσης  μαθητών που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής Δήμου Καστοριάς: “Programming@home”

Ο Γιάννης Κορεντσίδης στην εκδήλωση βράβευσης  μαθητών που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό…

Ανανεωμένο το πρόγραμμα των Χριστουγέννων στο Δήμο Βοΐου

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 15.12.2023 (19:30) «Νότες γιορτινές με χαρούμενες…