Το χωμάτινο event της χρονιάς έφτασε! Έλα να οδηγήσεις τις νέες μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna μοντέλα 2017 στα Offroad Days 2016!

 

Αθήνα (1 και 2 Οκτωβρίου), Θεσσαλονίκη (8 Οκτωβρίου), Βέροια (9 Οκτωβρίου, ΚΤΜ), Καστοριά (9 Οκτωβρίου, Husqvarna) και Πάτρα (16 Οκτωβρίου), ένας στόλος 10 μοτοσυκλετών σε περιμένουν. Έλα να διαπιστώσεις γιατί οι αναβάτες με KTM και Husqvarna Πρωταγωνιστούν σε όλο τον κόσμο!

 

Οι κορυφαίοι αναβάτες στον κόσμο του offroad προτιμούν μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna. Φυσικά δεν είναι τυχαίο. Κάθε χρόνο η μεγάλη Αυστριακή εταιρεία φροντίζει να ανανεώνει τις μοτοσυκλέτες της με τις σημαντικότερες βελτιώσεις, όπως αυτές έρχονται κατευθείαν από τις μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

 

Για το 2017, οι μοτοσυκλέτες της γκάμας KTM & Husqvarna που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων enduro: KTM 250 EXC, 300 EXC, 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F, 500 EXC-F και Husqvarna FE 25, FE350, FE450, FE501, TE250, TE300 είναι εντελώς νέες. Σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν το μέγιστο της απόδοσης, χωρίς να χάνουν την ευκολία χειρισμών, μπορούν να προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης σε έμπειρους, και μη αναβάτες!

 

Παράλληλα, καλωσορίζουμε τις νέες 125 XC-W και 150 XC-W δύο μοτοσυκλέτες με μοναδική προσωπικότητα και απίστευτη, για τα κυβικά τους, απόδοση!

 

Οι αλλαγές στις παραπάνω μοτοσυκλέτες φτάνουν έως και το 90% των εξαρτημάτων τους, με σημαντικές μειώσεις στο βάρος και αξιοζήλευτη αύξηση της απόδοσης. Παράλληλα οι δίχρονοι κινητήρες 250cc και 300cc, αποκτούν για πρώτη φορά αντικραδασμικό άξονα, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στους κραδασμούς και συνεπώς αύξηση της άνεσης του αναβάτη.

 

Θα ήταν φυσικά αδύνατο, να φανταστεί κανείς ότι οι  μοτοσυκλέτες MX θα παρέμεναν ως είχαν… Βελτιώσεις σε πολλά σημεία, φέρνουν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα, κάνοντας το ανταγωνισμό να δείχνει ανήμπορος να απαντήσει. Οι ΚΤΜ 250 SX, 250 SX-F, 350 SX-F, 450 SX-F και οι Husqvarna TC250, FC250, FC350, FC450, αποτελούν την πληρέστερη γκάμα MX μοτοσυκλετών στην αγορά, με τις KTM 250 SX και Husqvarna TC250 να κινούνται από το νέο δίχρονο σύνολο της εταιρείας.

 

Τα ψέματα τελείωσαν! Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ακούς! Ήρθε η ώρα να οδηγήσεις τις καλύτερες offroad μοτοσυκλέτες στον κόσμο! Πάρε τον εξοπλισμό σου και ένα να ζήσεις μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σου στα KTM Offroad Days!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.