Η παράταξη που στηρίχθηκε από τις «δυνάμεις της αλλαγής» στην ΕΠΟ, θριάμβευσε στις εκλογές του Σαββάτου ( 24/9 ) με ψήφους 24 – 0!
Στο πλευρό της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου υπολογίζεται πλέον και επίσημα η ΕΠΣ Καστοριάς, στην οποία κατεγράφη το Σάββατο ( 24/9 ) ακόμη ένας θρίαμβος των δυνάμεων που επιδιώκουν την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Καστοριάς ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της ένωσης και η παράταξη του Δημήτρη Τριανταφύλλου έκανε… περίπατο, επικρατώντας με 24-0!
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς είναι απόλυτος ως προς τη στάση της ένωσης στις επικείμενες εκλογές, ξεκαθαρίζοντας σε δηλώσεις του ότι: «Η στάση μας απέναντι στην ΕΠΟ είναι ξεκάθαρη. Είμαστε με τον Βαγγέλη Γραμμένο με την κίνηση “Επιστροφή στο ποδόσφαιρο” καθώς οι δεσμεύσεις, οι προτάσεις και γενικά το πρόγραμμά του συμβαδίζει με τις δεσμεύσεις και το δικό μας όραμα για το ποδόσφαιρο. Στηρίζουμε όσους θέλουν την αναβάθμιση, την ανάπτυξη, την δικαιοσύνη και την ισονομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Το δε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι χρέος μας, παρά τις οικονομικά δύσκολες συνθήκες, με σωστή οργάνωση και διαχείριση, να δουλέψουμε στην κατεύθυνση να ξαναποκτήσει το ρόλο του απέναντι στην κοινωνία και να ξαναγίνει ο «αιμοδότης» του εθνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εν συνεχεία πρέπει να στηρίξουμε τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων, αφού με προσωπικές ενέργειες και το μεράκι τους, προσπαθούν και κρατούν ζωντανό το κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Θεωρώ πως είναι η ευκαιρία για την επαναφορά του ποδοσφαίρου στη θέση που του αξίζει καθώς και από την πλευρά της πολιτείας φαίνεται να υπάρχει η βούληση και η επιθυμία αφουγκραζόμενη και την απαίτηση της κοινωνίας να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να ξεφύγουμε από το τέλμα, την εξάρτηση και την ανυποληψία. Εμείς έτσι οραματιζόμαστε το ποδόσφαιρο και αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να υπηρετήσουμε. Το αν το καταφέρουμε ή όχι θα το δείξει η συνέχεια. Σίγουρα όμως δεν θέλουμε και δεν θα είμαστε η συνέχεια των προηγούμενων».
Θυμίζουμε ότι το υπάρχον σύστημα στην ΕΠΟ είχε δώσει τεράστιο αγώνα προκειμένου να μην γίνουν εκλογές και να παραμείνει με προσωρινή -και χωρίς δικαίωμα ψήφου- διοίκηση η Καστοριά, καθώς η ήττα του ήταν δεδομένη. Ωστόσο, ο δρόμος για την αλλαγή άνοιξε με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της Ομοσπονδίας και εδώ και λίγη ώρα ακόμη μια ένωση μπορεί να υπολογίζεται στην δύναμη της αντιπολίτευσης.
Με το αποτέλεσμα των εκλογών να μοιάζει πια προδιαγεγραμμένο και μη αναστρέψιμο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως κι άλλες ενώσεις -μέσω μελών τους- επιδιώκουν πλέον να ταχθούν στο πλευρό της παράταξης Γραμμένου, καθώς βλέπουν τις εξελίξεις και θεωρούν ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να τους εξασφαλίσει την παρουσία τους στο ποδόσφαιρο και την επόμενη μέρα.
Αναλυτικά οι σταυροί των υποψηφίων έχουν ως εξής:
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                               24
ΒΟΙΒΟΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ                                    24
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                          23
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ                                  24
ΚΟΣΚΟΣΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ                                   22
ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ                       24
ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΗ                                23
ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΛΤΙΑΔΗ                   4
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ              24
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ                     24
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ

ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                                    21
ΔΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ                                   13
ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ                         21
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ                               21
ΜΠΟΥΡΙΝΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                   17
ΤΣΙΜΟΠΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ                                  16
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΖΕΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                     24
ΔΕΛΛΙΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΤΟΥΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                   24
ΤΡΑΝΤΟΣ ΤΡΥΦΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΗ                                             24
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ   ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ  17

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.