Στις 9 απόψε το βράδυ αναμένεται η επιστροφή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 200 Ελλήνων, που ήδη συμπλήρωσαν 40 ώρες εγκλωβισμού στη Γεωργία, καθώς το τράνζιτ με άλλη αεροπορική εταιρεία από το Αμπού Ντάμπι, όπου παρακολούθησαν το Final 4, μετατράπηκε σε εφιάλτη. Στο ΕΡΤΝews και την εκπομπή «Συνδέσεις», μίλησε ένας εκ των επιβατών, ο Κώστας Χαροκόπος, περιγράφοντας αδιανόητη ταλαιπωρία και αναμονή με δικαιολογίες που αναφέρονταν στην αργία της επετείου για την ανεξαρτησία της Γεωργίας μέχρι και σε μηχανική βλάβη.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

O Κώστας Χαροκόπος, αναφέρει ότι η πτήση για Αθήνα ήταν στις 11.50 το πρωί της Δευτέρας, άλλά ανακοινώθηκε καθυστέρηση με νέα ώρα αναχώρησης. Ήταν μία και είκοσι, όταν οι 200 ενημερώθηκαν ότι «λόγω υπολειτουργίας για την ημέρα της ανεξαρτησίας στη Γεωργία θα υπήρχε νέα καθυστέρηση».

Στις 16.30 μία δεύτερη δικαιολογία αναφερόταν σε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και εύλογα, άρχισαν οι διαμαρτυρίες.

«Μας βγάλανε ένα σνακ γιατί η εταιρία δεν πρόσφερε ούτε καν νερό και είπαμε ότι θέλουμε να κατέβουμε κάτω να πάμε στην τουαλέτα. Νέα ώρα αναχώρησης ήταν στις 17.30 κι ενώ συγκεντρωθήκαμε στο γκισέ και τα ρολόγια έδειχαν 18.00, χτυπάει το τηλέφωνο, ενώ είχαμε φτάσει στον έλεγχο εισιτηρίων και ανακοινώνεται νέα αναβολή για τις 19.30. Τελικά, στις 19.40 μας ανακοινώνουν ότι ακυρώνεται η πτήση», είπε ο Κώστας Χαροκόπος.

Η πτήση τελικά ορίστηκε για τις 7 το απόγευμα της Τρίτης.

«Βγήκαμε όλοι στον δρόμο για να πάμε με πούλμαν σε κάποιο ξενοδοχείο, όπου και φτάσαμε στις 22.45 κι έκτοτε η μοναδική ενημέρωση είναι ότι μέσα στην ημέρα θα μας ειδοποιήσουν ποιος θα έρθει να μας πάρει να μας πάει στο αεροδρόμιο», πρόσθεσε ο άτυχος επιβάτης.

«Δεν έχουμε καταλάβει γιατί δεν πετάξαμε και κάποια στιγμή είπαν ότι το πλήρωμα δήλωσε ότι φοβάται και ότι δεν θέλει να πετάξει μαζί μας. Πάντως δεν έγινε τίποτα, παρότι είμαστε οι περισσότεροι φυσικά άντρες οι οποίοι ήρθαμε για το Final 4. Δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι το οποίο να προκαλεί και φαντάζομαι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κάποιον θα τον κατέβαζαν και θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να πετάξουμε», είπε ακόμη και ξέσπασε:

«Υπήρχαν άνθρωποι από Θεσσαλονίκη, υπήρχαν άνθρωποι από νησιά. Άκουσα ότι υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους και φυσικά δεν μας τάισαν, μας καλύπτουν μόνο το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή».

Πηγή: ΕΡΤΝews – Εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Κατερίνα Δούκα

You May Also Like

Kαλύτερα θα ζήσουν όσοι γεννηθούν σε 20 χρόνια, λέει ο Γκέιτς

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς εξακολουθεί να δηλώνει «πολύ αισιόδοξος» για το μέλλον της ανθρωπότητας στη Γη

Έφυγε από τη ζωή στα 65 του ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών από πνευμονία ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ

«Δεν θα ξαναπετάξω ποτέ»: Influencer δημοσίευσε το βίντεο της συντριβής του αεροσκάφους που πιλόταρε

Από τη συντριβή ο Xavi Caballol και η σύντροφος του έσπασαν μεταξύ άλλων τους σπόνδυλους τους

28η Οκτωβρίου: Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται

28η Οκτωβρίου: Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται

Δημόσια Υπηρεσία: Έλειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους -Οι απίστευτες δικαιολογίες

Δημόσια Υπηρεσία: Έλειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους -Οι απίστευτες δικαιολογίες

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»

Table of Contents Hide Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ…

Dior: Πόσο πραγματικά κοστίζει για να φτιαχτεί μια τσάντα των 2.600 ευρώ

Οι περιγραφές, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την λαμπερή εικόνα των brands, απειλούν να πλήξουν το κύρος τους.

«Οι νέοι και οι νέες επιλέγουν ΕΠΑΛ» – αύξηση του μαθητικού δυναμικού

Σημαντική αύξηση του μαθητικού δυναμικού κατά το σχολικό έτος 2018-2019 παρατηρείται στα…

Ρωσία: Τέλος από σήμερα η συμφωνία για τα σιτηρά

Τι προβλέπει η συμφωνία

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη ενώ αυτή μιλούσε στο 100 και έτρεχε να σωθεί

Η τηλεφωνήτρια άκουσε τη στιγμή του φονικού!