Έντονα αντέδρασε σήμερα (09/11) ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τις αναφορές από δύο εφημερίδες για όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

σχετικά με την πρόταση για εξεταστική ή προανακριτική για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη αναφέροντας σε ανάρτησή του στο Χ ότι «παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους για να χτυπήσουν την Κυβέρνηση».

Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Γεωργιάδης η αναφορά του για το θέμα δεν ήταν ότι «”ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη” όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά “ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη” δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία».

«Το φοβερό αυτό δυστύχημα αυτό καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η Κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους αφού πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλην της Αντιπολιτευτικής φασαρίας» προσθέτει ο υπουργός Εργασίας και καταλήγει:

«Την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην Πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες. Στην πραγματικότητα δηλ εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος.

Αυτό στηλίτευσα χθες στον @Realfm978 και σήμερα με την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται απλά δικαιώνομαι. Εγώ δεν είπα στον @NChatzinikolaou ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία.

Το φοβερό αυτό δυστύχημα αυτό καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η Κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους αφού πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλην της Αντιπολιτευτικής φασαρίας. Και όμως σήμερα δύο πρωτοσέλιδα, «ευαίσθητων» υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους για να κτυπήσουν την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το «θυμήθηκαν» ξαφνικά τώρα στον Σύριζα και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν.

Εμείς θα επιμείνουμε να δίνουμε την καθημερινή μάχη για να λύσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που για να τα λύσουμε μας εμπιστεύθηκε. Την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

https://thecaller.gr/

 

You May Also Like

Λ. Αυγενάκης: «Δημιουργούμε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού, αθλητικό πόλο υπερτοπικού χαρακτήρα, αξιοποιώντας άλλη μια παραμελημένη Ολυμπιακή εγκατάσταση»

Λ. Αυγενάκης: «Δημιουργούμε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού, αθλητικό πόλο υπερτοπικού…

Self test: Τι προβλέπει η εγκύκλιος για τον ιδιωτικό τομέα, ποιους εργαζόμενους αφορά

Self test: Τι προβλέπει η εγκύκλιος για τον ιδιωτικό τομέα, ποιους εργαζόμενους…

Το πιο όμορφο σχολείο της Ελλάδας βρίσκεται στην Κάρπαθο

Το πιο όμορφο σχολείο της Ελλάδας βρίσκεται στην Κάρπαθο

Από τον πιο YOLO στον «πανωλεθρία»: Οι πιο γραφικές μορφές που έδωσαν Πανελλήνιες

Πανελλήνιες είναι και περνάνε. Τα όσα μπορείς να πεις στις κάμερες, όμως, μπορεί να μείνουν στην ιστορία.

Αδ. Γεωργιάδης: Έρχεται δικαίωμα εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες

Μπορεί να δουλεύει δύο οχτάωρα σε δυο διαφορετικούς εργοδότες και να είναι απολύτως νόμιμο

Youth4Regions – το πρόγραμμα για επίδοξους δημοσιογράφους

Youth4Regions – το πρόγραμμα για επίδοξους δημοσιογράφους

Καζαντζάκης: «- Τετέλεσται! Κι ήταν σα να ‘λεγε: Όλα αρχίζουν.»

Καζαντζάκης: «- Τετέλεσται! Κι ήταν σα να ‘λεγε: Όλα αρχίζουν.»

Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα που αγνοείται στην Αμοργό, καθώς για την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.