Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
Το Σάββατο 10-05-2025, τα «Γαλανόλευκα αστέρια» (αθλητές U13) του Α.Σ. Καστοριάς, ταξίδεψαν στο Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης Κοζάνης για την τελευταία αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος των Γαλανόλευκων Αστεριών αγοριών της Ε.Ο.Κ. που διοργανώνεται από την Ε.ΚΑΣ.ΔΥ.Μ.
Συμμετείχαν τα αναπτυξιακά τμήματα του Α.Σ. Καστοριάς, του Α.Σ. Άργους Ορεστικού, του Α.Π.Σ. Αρίωνα Πτολεμαΐδας, του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών, του Α.Σ. Ηρακλή Κοζάνης και οι Διόσκουροι Κοζάνης.
Η ομάδα μας, στις δύο αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα Γρεβενών και του Άργους Ορεστικού, είχε την ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικές και χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές και στον προπονητή του τμήματός μας κ. Δαραβίγκα Δημήτριο για την εξαιρετική παρουσία, την αγωνιστικότητα, τον χαρακτήρα και το ήθος που επέδειξε η ομάδας μας αντιμετωπίζοντας δύο ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ομάδες.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στο πλευρό του συλλόγου μας υποστηρίζοντας την σημαντική προσπάθεια που συντελείται.
Τα «Γαλανόλευκα Αστέρια» μας, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα για τις επιτυχίες του τμήματός μας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.
Η Αποστολή των Γαλανόλευκων του Α.Σ. Καστοριάς:
Προπονητής: Δαραβίγκας Δημήτριος
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ- ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2024-25
ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Για την τελευταία αγωνιστική του τουρνουά των παγκορασίδων η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης. Όλα τα κορίτσια έπαιξαν καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Καστοριάς, κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα του φίλαθλου κόσμου που παρακολούθησε τον αγώνα.
Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης Β.): Ντόντη Όλ., Τουλοπούλου Ουρ., Συροπούλου Σ., Παναγιωτίδου Γ., Βολτσίδη Ν., Ηλίου Β., Μυλωνά Αν., Γεροπούλου Μ., Ντόντη Γ. και Κοτσώνη Ιλάειρα.
Α.Σ. Καστοριάς (Δαραβίγκας Δημήτρης): Πανταζόπουλος Γεώργιος, Ζούντας Μαρκέλλος,Πούτιας Θεόδωρος, Ηλίου Στέργιος, Γεωργιάδης Χρήστος, Βασιόπουλος Άγης, Πιπερόπουλος Μάριος, Ασνάης Κωνσταντίνος, Ασνάης Λεωνίδας, Νίτσας Αλέξανδρος, Καραλής Λευτέρης, Πατσιούρας Άγγελος, Πατσιούρας Ραφαήλ, Τσιαφίτσας Γεώργιος, Μαυρομάτης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος και Χριστάκης Σοφιανός.
You May Also Like

Γέμισε με παραδοσιακά κάλαντα, το γραφείο της Μαρίας Αντωνίου

Γέμισε με παραδοσιακά κάλαντα, το γραφείο της Μαρίας Αντωνίου

Κοινή Επιστολή Διαμαρτυρίας για το Σχέδιο «Δίκαιης» Αναπτυξιακής Μετάβασης Δυτικής Μακεδονίας από τον Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχους της Π.Ε. Καστοριάς

    Κοινή Επιστολή Διαμαρτυρίας για το Σχέδιο «Δίκαιης» Αναπτυξιακής Μετάβασης  Δυτικής…

“Εδώ Πολυτεχνείο”: Ο ιστορικός ραδιοσταθμός που φτιάχτηκε σε λίγες ώρες και ακούστηκε μέχρι το Παρίσι

“Εδώ Πολυτεχνείο”: Ο ιστορικός ραδιοσταθμός που φτιάχτηκε σε λίγες ώρες και ακούστηκε…

Β’ Εθνική Πινγκ – Πονγκ: Σημαντική νίκη στην Κοζάνη, κοντά στην έκπληξη στην Έδεσσα ο Κένταυρος Καστοριάς

Το Σαββατοκύριακο 5-6/12/2015 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανδρών…

Αύξηση χρηματοδότησης στις δράσεις «Ψηφιακό Βήμα « και Ψηφιακό Άλμα». Πόσο αυξάνεται η χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας;

Αύξηση χρηματοδότησης στις δράσεις «Ψηφιακό Βήμα « και Ψηφιακό Άλμα». Πόσο αυξάνεται…