Για μία ακόμη φορά εξέπληξε με τις επιδόσεις της η κορυφαία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Ευαγγελία Αναστασιάδου.
Ποιο συγκεκριμένα, η διακεκριμένη αθλήτρια του Ν.Ο.Κ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών και στο αγώνισμα του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, πίσω από την πολύπειρη εικοσιοκτάχρονη Ρουμάνα αθλήτρια Ιονέλα Κόσμιουκ, η οποία κατέκτησε το χρυσό. Να τονιστεί πως η Ευαγγελία Αναστασιάδου είναι μόλις 21 ετών και πλέον για δεύτερη συνεχή χρονιά αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία στην μεγαλύτερη κατηγορία των Γυναικών.
Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, με έντονο συναγωνισμό, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κυριάρχησε στα πρώτα 1500 μέτρα της κούρσας, όπου ήταν πρώτη, με την Ρουμάνα αθλήτρια να βρίσκεται λίγο πίσω. Στη συνέχεια όμως η σπουδαία Ρουμάνα αθλήτρια, η οποία είχε κατακτήσει και πέρσι στο Μόναχο το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα, ανέβασε το ρυθμό της, σε βαθμό που τελικά της έδωσε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Η Ευαγγελία ήταν σε πολύ μικρή απόσταση στη δεύτερη θέση τελικά, με την τρίτη αθλήτρια να βρίσκεται αρκετά μακριά.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να δώσει τα θερμά του

συγχαρητήρια στην σπουδαία του αθλήτρια Ευαγγελία Αναστασιάδου και να της ευχηθεί να έχει υγεία κι επιτυχίες στους επόμενους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν μέσα στη χρονιά και δίνουν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024 που είναι και ο στόχος της ζωής της Ευαγγελίας, τον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα να κατακτήσει.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τους αγώνες.
You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής