Στον Νίκο Καρανίκα και την ανάρτησή του για την Έλενα Ακρίτα απάντησε ο Παύλος Πολάκης, ρωτώντας «ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο;»

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 

Στον Νίκο Καρανίκα και την ανάρτησή του για την Έλενα Ακρίτα απάντησε ο Παύλος Πολάκης, ρωτώντας «ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο;».

Ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη χθεσινή (1/4) ανάρτηση του πρώην στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, γράφοντάς του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο».

Μάλιστα, ο κ. Καρανίκας τού απάντησε με screenshots, ενώ ο κ. Πολάκης συνέχισε γράφοντάς του πως «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο».

Ο Νίκος Καρανίκας, τέλος, του έγραψε: «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

Η ανάρτηση Καρανίκα

Έμμεσες αιχμές κατά της Έλενας Ακρίτα, για την ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, άφησε ο Νίκος Καρανίκας.

«Φωτογραφίζοντας» την ανάρτηση της κ. Ακρίτα χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, ο κ. Καρανίκας κάνει λόγο για «μισογυνισμό μιας γυναίκας». Συνεχίζει προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού». Και καταλήγει γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, προανήγγειλε προσφυγή της κ. Γκραμπόφσκι στη δικαιοσύνη για την ανάρτηση της κ. Ακρίτα, ενώ ο πρωθυπουργός σε προσωπικό τόνο ζήτησε «να αφήσουν τη σύζυγό του έξω από την πολιτική αντιπαράθεση»

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Στη ΔΕΘ η Άνγκελα Μέρκελ – Αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στη ΔΕΘ η Άνγκελα Μέρκελ – Αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Μύκονος: Οργή για τον φράχτη σε παραλία του νησιού

Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Ελληνας μαθητής από τη Θεσσαλονίκη που έγινε δεκτός στο Yale με υποτροφία 97%

«Είναι κάτι για το οποίο προετοιμάζομαι τα τελευταία χρόνια» είπε ο Κωνσταντίνος…

Η Εργατική Πρωτομαγιά στην Ελλάδα

Η Εργατική Πρωτομαγιά στην Ελλάδα

Ανοίγουν οι αιτήσεις: 10.000 ευρώ για ανακαίνιση σπιτιού

Ανοίγει η ειδική πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τις αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα που σου δίνει την δυνατότητα για ανακαίνιση σπιτιού.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες του κοινωφελούς προγράμματος για 8.933 ανέργους

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες του κοινωφελούς προγράμματος για 8.933 ανέργους

Τα ελληνικά F-35 «κλειδώνουν» το Αιγαίο

θα μπορούν να ανιχνεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια και σε μεγαλύτερο βάθος τις γραμμές του αντιπάλου

Συνάντηση του Γ. Γρηγοριάδη με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Καστοριάς

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς και Επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Τώρα με Στρατηγική»

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Θωράκιση της Ελλάδας με τα F-35»

Οπως είπε, με αυτή την επιστολή επισφραγίζεται το στρατηγικό βάθος των σχέσεων ΗΠΑ – Ελλάδας.