Απίστευτες εικόνες απ’ τη γέννηση ενός… πολύ βιαστικού μωρού!

Απίστευτες εικόνες απ τη γέννηση ενός... πολύ βιαστικού μωρού!

Η Jes Hogan, η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες, ήταν ήδη μαμά πέντε παιδιών όταν έμεινε έμεινε έγκυος στο έκτο και τελευταίο παιδί της. Αυτό και μόνο την καθιστά κάτι παραπάνω από έμπειρη στο ταξίδι της εγκυμοσύνης αλλά και στη δύσκολη διαδικασία του τοκετού. Έτσι πίστευε κι εκείνη. Αλλά όχι το μωράκι της που, απ’ ό,τι φαίνεται, βιαζόταν πολύ να έρθει στον κόσμο.

Λίγα λόγια για την ιστορία της…

Η Jes κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα να γεννήσει όταν ένα βράδυ του Ιουλίου άρχισε να έχει έντονους πόνους. Τότε, πήγαν με τον άντρα της στο νοσοκομείο αλλά αποφάσισαν να γυρίσουν σπίτι γιατί η διαδικασία πλήρους διαστολής τραχήλου κανονικά θα διαρκούσε πολλή ώρα -εξάλλου, και η ίδια είχε τόση εμπειρία στις γέννες, που πίστευε ότι ήξερε πότε θα ήταν έτοιμη να φέρει το μωρό της στον κόσμο… μέχρι που τα νερά της έσπασαν στο σπίτι.

Το ζευγάρι βιάστηκε να φτάσει στο νοσοκομείο και το μωράκι βιάστηκε να γεννηθεί στον διάδρομο του νοσοκομείου, με τη βοήθεια του μπαμπά και μίας νοσοκόμας.

«Ο γιος μου γεννήθηκε στις 3.38 π.μ. ακριβώς έξω από την πόρτα της εντατικής, λιγότερο από 5 λεπτά μετά από την ώρα που έσπασαν τα νερά μου στο σπίτι. Ήταν η πιο τρελή αλλά και η πιο τέλεια γέννα μου. Δεν ήταν αυτό που είχαμε σχεδιάσει αλλά τελείωσε με ένα υγιές παιδί και την υποστήριξη των ανθρώπων που ήταν δίπλα μας. Ήταν όμορφη και θα αγαπάω κάθε στιγμή από αυτή την ανάμνηση», είπε η ίδια η Jes.

Πηγή: scarymommy.com

You May Also Like

Σφοδρές μάχες στη Γάζα – «Νεκροταφείο» το νοσοκομείο Αλ- Σίφα

Ολονύκτιες συγκρούσεις

Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο 30 φοιτητές από τροφική δηλητηρίαση

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό, ενώ μια φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το Γενί Τζαμί για το Ραμαζάνι μετά από 102 χρόνια

Το Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη άνοιξε για πρώτη φορά μετά το 1922

«Θα τους διαλύσω»: Οργισμένη απάντηση Πούτιν στο χειρόγραφο σημείωμα του Ζελένσκι

«Θα τους διαλύσω»: Οργισμένη απάντηση Πούτιν στο χειρόγραφο σημείωμα του Ζελένσκι

Ελληνική Επανάσταση είπατε; Μετά 203 χρόνια ίδιοι τσιφλικάδες, ίδιοι ραγιάδες, ίδια χάλια και… καλή λευτεριά, κάποτε!

Έχουν περάσει 203 χρόνια κι ακόμα ίδιοι τσιφλικάδες, ίδιοι ραγιάδες, ίδια χάλια! Ποια Επανάσταση;

Η Γερουσία αθώωσε τον πρώην πρόεδρο Τραμπ

Η Γερουσία αθώωσε τον πρώην πρόεδρο Τραμπ

Σαμ Άλτμαν: Επιστρέφει ως CEO στην OPEN AI μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που ξέσπασε για την απόλυσή του

Ο Τραμπ «τρολάρει» τον Μπάιντεν με αφορμή τα γενέθλιά του

Η σωματική και πνευματική υγεία και των δύο ανδρών έχει αναχθεί σε σημαντικό ζήτημα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024

Τούρκος οικονομολόγος: Πάνω από 500.000 τα κρούσματα

Τούρκος οικονομολόγος: Πάνω από 500.000 τα κρούσματα