Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου στη Βόρεια Ελλάδα, με τον πατέρα του 4χρονου θύματος να φέρεται ως δράστης. Μάλιστα, φαίνεται πως συνεργός στην υπόθεση ήταν η γιαγιά του παιδιού.

Ο δικηγόρος της μητέρας του 4χρονου, Γιάννης Μαρακάκης, γνωστοποιεί πως ο εφιάλτης του αγοριού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών, όταν ο πατέρας του -γιος ιερέα- πέρασε μερικές ημέρες μαζί του, καθώς με τη μητέρα του βρίσκονται σε διάσταση.

Όταν το παιδάκι επέστρεψε στη μητέρα του, είχε μία αλλόκοτη συμπεριφορά και η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια ειδικών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μάλιστα, η μητέρα βλέποντας την εκτός κανονικότητας συμπεριφορά του παιδιού, το βιντεοσκοπούσε και το προϊόν των συμπεριφορών έχει προσκομιστεί στην ανάκριση, στους παιδοψυχολόγους και στον ιατροδικαστή για να έχουν εικόνα των προβληματισμών της μητέρας.

Επίσης, το παιδί άρχισε να λέει ότι πονάει και πως έκανε παιχνίδια με τον μπαμπά και τη γιαγιά ενώ εντοπίστηκαν και σημάδια στο σώμα του.

Πώς αποκαλύφθηκαν τα όσα βίωσε το παιδί

 

Αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη, ο 4χρονος εξετάστηκε από δύο ανακριτικούς υπαλλήλους -παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού- και σταδιακά άρχισε να αποκαλύπτει τη φρίκη που είχε βιώσει από τον πατέρα του.

Έπειτα, έγιναν τέσσερις συνεδρίες, κατά τις οποίες ο ανήλικος περιέγραψε τα πάντα για τους βιασμούς από τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της γιαγιάς του.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρακάκης, οι ανακριτικοί υπάλληλοι πρόσεξαν πως η συμπεριφορά του παιδιού άλλαζε μπροστά στην κάμερα και αντιλήφθηκαν ότι το παιδί ήταν πιο άνετο όταν την έκλεισαν. Έτσι, αποκαλύφθηκε πως οι δύο κατηγορούμενοι βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη ερευνάται αν διακινούσαν το υλικό αυτό.

Τέλος, σημειώνεται ότι η ποινική δίωξη αφορά βιασμούς κατ’ εξακολούθησηγενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

ΟΑΕΔ: Στο oaed.gr οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό – Ποιοι παίρνουν επιταγή

ΟΑΕΔ: Στο oaed.gr οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό – Ποιοι παίρνουν…

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις πραγματικής ανάκαμψης της αγοράς

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις πραγματικής ανάκαμψης της αγοράς

Αγίου πνεύματος 2019: Για ποιους είναι αργία – Ποιοι δικαιούνται συν 75% στο ημερομίσθιό τους – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Αγίου πνεύματος 2019: Για ποιους είναι αργία – Ποιοι δικαιούνται συν 75%…

Κροατία και Ελβετία στέλνουν εναέρια μέσα, Ρουμανία, Λιθουανία και Ισραήλ πυροσβέστες (vid)

Κροατία και Ελβετία στέλνουν εναέρια μέσα, Ρουμανία, Λιθουανία και Ισραήλ πυροσβέστες (vid)

Χειροπέδες σε γιατρό που κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι»

Χειροπέδες σε γιατρό που κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι»

Σε πλήρη ανάπτυξη η καθολική εφαρμογή του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»

Σε πλήρη ανάπτυξη η καθολική εφαρμογή του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα…

Τα κριτήρια για δωρεάν φοίτηση στα μεταπτυχιακά

Αυτά είναι τα κριτήρια για δωρεάν φοίτηση στα μεταπτυχιακά

Ασπρόπυργος: Συντετριμμένος ο πατέρας του αστυνομικού που σκοτώθηκε στην καταδίωξη

«Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια να μην τον άφηνα να πάει»