Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού και της κακοποίησης των πέντε παιδιών από τον πατέρα τους, ο οποίος εργαζόταν ως αστυνομικός στη φρουρά της Βουλής, με μία από τις κόρες του να περιγράφει τους άγριους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί.

Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, απάντησε και στο ερώτημα γιατί ο αστυνομικός δεν είχε αποταχθεί από το Σώμα παρά τα πειθαρχικά και ποινικά του παραπτώματα.

Σημεία από την κατάθεση της 13χρονης κόρης

Η 13χρονη κόρη του 45χρονου στην κατάθεσή της αναφέρει ότι υπήρχε καθεστώς τρόμου στο σπίτι, με την ίδια να φοβάται να μιλήσει για όσα βίωνε. Η αδερφή της στο παρελθόν είχε αποκαλύψει στις φίλες της τα όσα γίνονταν όταν οι πόρτες έκλειναν και ο πατέρας της τη χτύπησε.

«Δεν μπορούσαμε να τα πούμε σε κάποιον, φοβόμασταν. Πέρυσι είχα πάει στον ψυχολόγο του σχολείου, αλλά δεν είπα κάτι γιατί φοβόμουν μη το πει στον μπαμπά και μετά γίνει χαμός. Γιατί η αδελφή μου μίλησε στις φίλες στο δημοτικό, εκείνες το είπαν στις δασκάλες και οι δασκάλες στους γονείς μας κι ο πατέρας μας τη χτύπησε». Επιπλέον, τονίζει ότι και η ίδια έχει δεχτεί κακοποίηση από τον 45χρονο, ο οποίος φέρεται να την είχε κάψει στο στήθος με αναπτήρα, σύμφωνα με το Mega.

«Κι εμένα με έχει χτυπήσει ο μπαμπάς. Όταν πήγαινα στο δημοτικό με χτυπούσε πάρα πολύ. Σφαλιάρες, να με σηκώνει στον αέρα και με το γκλομπ, πάρα πολύ. Και με ζωστήρα. Θυμάμαι να μας πατάει με τα πόδια του. Μάτωνα στη μύτη και στα χέρια κάποιες φορές. Άλλες φορές μας έκαιγε με αναπτήρα, εμένα στο στήθος», υπογραμμίζει στη μαρτυρία της η 13χρονη.

Δημογλίδου: Από το παρελθόν του δεν δικαιολογείται απομάκρυνση από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, με την Κωνσταντία Δημογλίδου να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί κατηγορούμενη και η μητέρα της οικογένειας.

Δείτε τη συνέχεια: https://www.ethnos.gr/greece/article/344365/astynomikosboylhsgiatidenapotaxthhkeparatobebarhmenoparelthontoyneessokaristikesapokalypseis?fbclid=IwY2xjawG9AYxleHRuA2FlbQIxMQABHTz-yJNsS_CEehdAf8rPFYbU7gXVeF34BE4K4SzwTS8kr4eVh6_8m57cpw_aem_xgKMg5FpV_h3OfiOu-deqQ

You May Also Like

Έγκλημα στο Κιλκίς: 27χρονος έσφαξε τον 63χρονο θείο του

Έγκλημα στο Κιλκίς: 27χρονος έσφαξε τον 63χρονο θείο του

Αντώναρος: Τα συστήματα θέλουν να φάνε τον Τσίπρα

Αντώναρος: Τα συστήματα θέλουν να φάνε τον Τσίπρα

Στέλιος Κούλογλου: Αναπόφευκτο το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ

«Σύμπτωμα της βαθιάς κρίσης ο Κασσελάκης», είπε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

Ζελένσκι στον ΟΗΕ: Η Ρωσία αρνείται κατάπαυση του πυρός – Τα όπλα αποφασίζουν ποιος θα επιβιώσει

«Το να σταματήσουμε τον Πούτιν είναι φθηνότερο από έναν παγκόσμιο αγώνα εξοπλισμών»

ΕΚΤ: Χαμένο όνειρο για τις νεότερες γενιές το ιδιόκτητο σπίτι – Δεδομένα και κίνδυνοι

Με όνειρο θερινής νυκτός μοιάζει πλέον η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα -και όχι…

Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής: Η μοιραία βουτιά στο γλέντι του γάμου τους, που τους άλλαξε για πάντα τη ζωή

Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής: Η μοιραία βουτιά στο…

Νέο “κύμα” απολύσεων ετοιμάζεται να κάνει ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ, περίπου έξι μήνες μετά την ανακοίνωση 11.000 απολύσεων.

Meta: Ο Ζούκενμπεργκ ετοιμάζεται για ακόμη 10.000 απολύσεις

ΧΑΝΘ: Δωρεάν κατασκηνώσεις στη Χαλκιδική για τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών

ΧΑΝΘ: Δωρεάν κατασκηνώσεις στη Χαλκιδική για τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών

Σύνοδος Κορυφής για την Τουρκία: Ποιες κυρώσεις βρίσκονται στο «τραπέζι»

Σύνοδος Κορυφής για την Τουρκία: Ποιες κυρώσεις βρίσκονται στο «τραπέζι»