Στη σύντομη λίστα των εταιρειών που η κοινότητα του retro gaming εκτιμά πλήρως, η MyArcade βρίσκεται αναμφίβολα στην κορυφή.

Στη σύντομη λίστα των εταιρειών που η κοινότητα του retro gaming εκτιμά πλήρως, η MyArcade βρίσκεται αναμφίβολα στην κορυφή. Δουλεύοντας παράλληλα με την Atari, οι πιστοί των gadget δημιούργησαν μια σειρά από παιχνιδοκονσόλες, με το ολοκαίνουργιο Gamestation Plus να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ενώ το άκουσμα του ονόματος της εταιρείας που πρωτοπόρησε στον τομέα των video games τη δεκαετία του ’70, προδιαθέτει για μια συσκευή με κάπως αδέξια, πρωτόγονη εμφάνιση, η νέα έκδοση δεν έχει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, μπορεί να καυχιέται για ένα εκλεπτυσμένο, μοντέρνο πλεονέκτημα με ένα στυλ που διατηρεί παράλληλα τη νοσταλγία του vintage.

To Gamestation Plus είναι εξοπλισμένο με ένα ζευγάρι joysticks με φωτισμό RGB, που τροφοδοτούνται με μπαταρία, τα οποία είναι επίσης συμβατά με USB-C και Bluetooth. Ο μπροστινός δε πίνακας της κονσόλας διαθέτει φωτισμό RGB και οπές αερισμού σε όλη του την περιφέρεια.

Λειτουργικά, το Gamestation προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και αναμένεται να έχει μια σειρά από προεγκατεστημένα παιχνίδια. Ωστόσο, το MyArcade δεν έχει δώσει ακόμη πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους τίτλους.

Επιπλέον, τα προϊόντα εκτός του Gamestation περιλαμβάνουν εκδόσεις εμπνευσμένες από την Atari για το Pocket Player και το Microplayer του MyArcade, το τελευταίο από τα οποία είναι ιδανικό για τους λάτρεις των φορητών παιχνιδοσυσκευών.

Διαθέτει ένα ολοκόκκινο D-pad, άφθονες ρίγες και μόνο δύο κουμπιά, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που θα έχει ενσωματωμένα.

Η νοσταλγική συνεργασία του MyArcade με την Atari θα είναι σύντομα διαθέσιμη για προπαραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της πρώτης. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις τιμές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης SPEND IT

You May Also Like

Το ύστατο αντίο στη ΔΕΗ: Έρχονται τα ηλιακά κεραμίδια που προσφέρουν δωρεάν ρεύμα

Ηλιακά κεραμίδια: Η τεχνοτροπία που παρέχει δωρεάν ρεύμα

Παντρεύεται με ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης ο Ελον Μασκ;

Φωτογραφίες προϊόν τεχνητής νοημοσύνης έχουν γίνει viral στο Διαδίκτυο

Αποκάλυψη του προσώπου της Βασίλισσας Νεφερτίτη με τεχνολογία 3D imaging

Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία 3D imaging, τόσο οι επιστήμονες θα φτάνουν ακόμη…

Chaos: Το Eλληνικό hypercar αποκαλύπτεται την 1η Νοεμβρίου!

Chaos: Το Eλληνικό hypercar αποκαλύπτεται την 1η Νοεμβρίου!

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή GIFs του 2017!

Τα GIFs είναι ίσως ο ευκολότερος και διασκεδαστικότερος τρόπος να εκφραστείς, γι’…

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για τους κινδύνους από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία

Για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στη δημόσια υγεία προειδοποίησε ο ΠΟΥ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η τρομερή τεχνολογία με το τείχος που αλλάζει ύψος και κάνει άλματα στις προπονήσεις

Στη Ρεάλ εξασκούνται στις στατικές φάσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,…

Αστρονόμοι εντόπισαν μια σπάνιου μεγέθους μαύρη τρύπα

Μια αθέατη μαύρη τρύπα 6.000 έτη φωτός μακριά, εντόπισαν αστρονόμοι