Η Ειρήνη Θαλασσέλλη είναι 40 ετών, μητέρα επτά παιδιών, τριών κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών, αγρότισσα που χειρίζεται το τρακτέρ και οργώνει με δεξιοτεχνία, ενώ παράλληλα προλαβαίνει να ανταποκριθεί σε όλες της τις υποχρεώσεις. Στήριγμα της ο σύζυγος της που είναι σε όλα δίπλα της.

«Είμαι σε όλα και στα παιδιά μου και στο σπίτι, την ώρα που λείπουν τα παιδιά είμαι στα χωράφια και όταν είναι, είμαι εκεί για να τα φροντίσω. Βάζω στόχους και τα καταφέρνω. Είναι δύσκολο αλλά παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου που βοηθάει. Ο άνδρας μου είναι δίπλα μου και με βοηθάει σε ότι κάνω», όπως λέει στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3.

Η κ. Θαλασσέλλη ασχολείται με τα χωράφια τα τελευταία 11 χρόνια και παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω, ειδικά όταν βλέπει τα χαμόγελα των παιδιών της, όπως λέει.

 

https://destora.com/

You May Also Like

17.000 ευρώ για τη δημιουργία επιχείρησης από ανέργους 30-59 ετών, με έμφαση στις γυναίκες – μέχρι τις 21 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Ελλάδα 2019: Εκπαιδευτικοί έδερναν αυτιστικό παιδί σε ειδικό σχολείο

Ελλάδα 2019: Εκπαιδευτικοί έδερναν αυτιστικό παιδί σε ειδικό σχολείο

Που βρίσκεται σήμερα η Αφγανή κοπέλα από το πιο διάσημο εξώφυλλο του National Geographic

Οι άνθρωποι από το Αφγανιστάν είναι πρόσφυγες εδώ και 43 χρόνια

Κηδεία 11χρονου: Ανείπωτη θλίψη – Υποβασταζόμενος ο Οδυσσέας Σταμούλης

Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης στην κηδεία του 11χρονου γιου του

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για τον ιό SARS-CoV-2, των εργαζομένων και όλων των τροφίμων κλειστών προνοιακών δομών της Αττικής

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για τον ιό SARS-CoV-2, των εργαζομένων και όλων των…