Η BNB REAL SIANTSIS PROPERTY, η μοναδική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Καστοριά, προσφέρει υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω AIRBNB. Αναλαμβάνει την ανακαίνιση και την προώθηση ακινήτων με τη βοήθεια μιας ομάδας επαγγελματιών, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της τουριστικής εμπειρίας και στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Νέα εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στον νομό Καστοριάς

Η εταιρεία BNBREAL SIANTSIS PROPERTY, με κύρια δραστηριότητα τη διαχείριση ακινήτων στον νομό Καστοριάς, ξεκίνησε τη λειτουργία της προσφέροντας υπηρεσίες ενοικίασης βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω της πλατφόρμας RBNB. Η BNBREAL είναι η μοναδική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην περιοχή αυτή τη στιγμή, επιδεικνύοντας μια εξειδικευμένη προσέγγιση στις υπηρεσίες της.

3D illustration, Mockup photo frame on the wall of lounge or living room, Interior of comfortable with luxury sofa and beautiful furniture, rendering

Διαχείριση και ανακαίνιση ακινήτων

Η εταιρεία ενοικιάζει ακίνητα από ιδιώτες και προσφέρει δύο επιλογές: είτε αναλαμβάνει η ίδια την ανακαίνιση των ακινήτων είτε συνεργάζεται με τους ιδιοκτήτες που προχωρούν στις ανακαινίσεις με τη βοήθεια της εταιρείας. Η ανακαίνιση στοχεύει στην αναβάθμιση των ακινήτων για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης.

Ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματιών

Η BNB REAL διαθέτει μια ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματιών για να διασφαλίσει την άριστη διαχείριση των ακινήτων.

Η ομάδα περιλαμβάνει:

  • Εκτιμητές ακινήτων: Αναλαμβάνουν την εκτίμηση της αξίας των ακινήτων και παρέχουν συμβουλές για τις αναγκαίες βελτιώσεις.
  • Διακοσμητές: Εξειδικεύονται στη διακόσμηση και τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να προσελκύουν τους επισκέπτες και να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.
  • Διαφημιστική ομάδα: Εργάζεται για την προβολή των ακινήτων στις πλατφόρμες ενοικίασης, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές marketing για να αυξήσει την ορατότητα και την ελκυστικότητα των προσφορών.

Βραχυχρόνια μίσθωση: Μια αναπτυσσόμενη αγορά

Η BNB REAL SIANTSIS PROPERTY στοχεύει να εκμεταλλευτεί τη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οι τουρίστες και οι επισκέπτες που επιλέγουν τον νομό Καστοριάς για τις διακοπές τους, έχουν πλέον στη διάθεσή τους ανακαινισμένα και υψηλής ποιότητας ακίνητα, τα οποία διατίθενται για βραχυχρόνια διαμονή.

Στρατηγική και μελλοντικά σχέδια

Η εταιρεία έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον, με προγραμματισμένες επεκτάσεις των υπηρεσιών της και την απόκτηση νέων ακινήτων προς διαχείριση. Ο στόχος είναι να καταστεί η BNB REAL ηγετική δύναμη στην αγορά της διαχείρισης ακινήτων στον νομό Καστοριάς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους επισκέπτες.

Η BNB REAL SIANTSIS PROPERTY φέρνει έναν νέο αέρα στη διαχείριση ακινήτων, με επαγγελματισμό, καινοτομία και στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των ακινήτων προς όφελος όλων των εμπλεκομένων. Η ανάπτυξη της εταιρείας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και τη δημιουργία νέων ευκαιριών στην τοπική αγορά.

 

Adversal 

https://adversal.gr/

You May Also Like

2 ώρες αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία του Δήμου Άργους Ορεστικού τη Δευτέρα 22/1/2024

Τι θα γίνει με τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η 4η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς , παρουσία  του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Ρήμου Αθανάσιου

Στη Συνέλευση παρουσιάστηκε και το νέο λογότυπο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς.(φωτογραφίες)

Έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφής στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Παιδικοί Σταθμοί) του Δήμου Άργους Ορεστικού

Έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφής στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Παιδικοί Σταθμοί) του Δήμου…

Δήμος Γρεβενών: Όταν τα ψέματα και η λασπολογία δεν έχουν όρια

Η Δημοτική Αρχή κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά και συντονισμένες κινήσεις να πετύχει την πλήρη οικονομική εξυγίανση του Δήμου σε όλα τα επίπεδα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: “Βραδιάζει κυρία Γαλάτεια”, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, από τις 19:00 & για 24 ώρες

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: “Βραδιάζει κυρία Γαλάτεια”, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, από τις 19:00 &…

Την Τετάρτη 2 Μαΐου, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Π.Δ.Μ. με 72 θέματα στην ατζέντα της. Ποιά αφορούν στην Π.Ε. Καστοριάς;

  Την Τετάρτη 2 Μαΐου, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Π.Δ.Μ. με…

Σύλληψη τριών ατόμων σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν –32- κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Σύσκεψη στην Π.Ε. Καστοριάς για την Μεταβίβαση των Δημόσιων Ακινήτων του Νομού μας στο Υπερταμείο

Σύσκεψη  στην Π.Ε. Καστοριάς για την Μεταβίβαση των  Δημόσιων Ακινήτων του Νομού…

Οι 17 περιοχές της Ελλάδας έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο από τον κορονοϊό

Οι 17 περιοχές της Ελλάδας έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο από τον κορονοϊό