Με ένα κουζινομάχαιρο δολοφόνησε ο 21χρονος τη μητέρα του στη Λάρισα. Ο γιος της 52χρονης Λουίζας Ρίνη, σκότωσε τη μητέρα του με περισσότερες από 25 μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν τα κατάφερε έπεσε νεκρή στο χωλ του σπιτιού.

Δείτε το μαχαίρι με το οποίο ο 21χρονος δολοφόνησε άγρια τη μητέρα του στη Λάρισα
Το μαχαίρι
Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία, ο μητροκτόνος γύρισε από τη νυχτερινή έξοδο του στο σπίτι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ ενώ είχε κάνει και ένα τσιγάρο χασίς. Η 52χρονη ετοιμαζόταν για να πάει στη δουλειά της όταν οι δύο τους καβγάδισαν. Η μητέρα του 21χρονου του είπε πως δεν φέρνει χρήματα στο σπίτι καθώς δεν έχει μια σταθερή δουλειά. «Ξεκίνησε μεταξύ μας ένας καβγάς καθώς η μητέρα μου με κατηγόρησε πως δεν εργάζομαι, πως είμαι παρτάκιας και δεν συνεισφέρω οικονομικά», περιέγραψε στην κατάθεση του ο 21χρονος στους αστυνομικούς. Η μητέρα επέμενε και τότε ο Γιώργος Βογιατζής άρπαξε το μαχαίρι και κατακρεούργησε την ίδια σου την μητέρα.

Οι γείτονες άκουσαν τη φασαρία και τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια αλλά το μυαλό τους μέσα στο σκοτάδι δεν μπορούσε να φτάσει στο ενδεχόμενο ενός φονικού.

Από εκείνη την ώρα ο μητροκτόνος οργανώνει μεθοδικά το πώς θα εξαφανίσει τα ίχνη και θα μεταφέρει τη σορό. Καθαρίζει τον χώρο με μια σφουγγαρίστρα τυλίγει την σορό σε ένα χαλί και παίρνει το κινητό, το μαχαίρι και άλλα προσωπικά αντικείμενα της 52χρονης , τα βάζει σε μια σακούλα και τα πετάει σε έναν κάδο κοντά στο σπίτι

Περιμένει να τελειώσει τη δουλειά ο 22χρονος εξάδελφος του, για να του ζητήσει βοήθεια . Νωρίς το απόγευμα , σύμφωνα με την μαρτυρία του 22χρονου, ο μητροκτόνος τον παίρνει τηλέφωνο για να πιούν καφέ. Συναντιούνται κοντά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και του ζητάει βοήθεια καθώς του λέει πως η μητέρα του θέλει να μεταφέρουν έναν χαλί. Πηγαίνουν με τα πόδια στο σπίτι και εκεί ο 22χρονος καταλαβαίνει πως 21χρονος σκότωσε την μητέρα του . Μάλιστα ο μητροκτόνος τον απειλεί προκειμένου να τον υποχρεώσει να μεταφέρουν τη σορό που την είχε τυλίξει σε ένα πάπλωμα.

Βγαίνοντας από το σπίτι ενώ κουβαλούσαν το πτώμα στο πάπλωμα, γείτονας αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και καλεί την αστυνομία που συλλαμβάνει τους δύο νεαρούς.

Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία

Χαρακτηριστικό της ψυχρότητας με την οποία ο 21χρονος αντιμετώπισε το έγκλημα που είχε διαπράξει είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με μαρτυρία στο onlarissa.gr, έβγαλε βόλτα τα σκυλιά του λίγες ώρες αφού δολοφόνησε τη μητέρα του

Ο μάρτυρας που συνάντησε τον μητροκτόνο σε πάρκο που είχε πάει βόλτα με τον εγγονό του, περιέγραψε έναν άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν ταραγμένος ή προβληματισμένος από κάτι. Αντίθετα, έκανε λόγο για έναν ιδιαίτερα ευγενικό και προσιτό άνθρωπο.

«Ήταν ηρεμότατος, μίλησε και με τον μικρό και με μένα… Ούτε καν πιεσμένος από δουλειά… Όταν γυρνάς από τη δουλειά είσαι κάπως, λες να πάρω τα σκυλιά, να ξεμπερδέψω να πάω να ησυχάσω… Μίλησε πολύ όμορφα στον μικρό, αυτό που έκανε εντύπωση. Όταν την άλλη μέρα μάθαμε αυτά και λες αυτός ο άνθρωπος είχε τη μάνα του σκοτωμένη μέσα στο διαμέρισμα και έβγαζε βόλτα τα σκυλιά τόσο ήρεμος και γλυκός, κάτι δε μου ερχόταν καλά…» είπε χαρακτηριστικά.
Οι κατηγορίες

Όσοι γνώριζαν μάνα και γιο λένε πως αυτή η συζήτηση για την μη σταθερή εργασία του 21χρονου ήταν η αφορμή να υπάρξουν και άλλες προστριβές στο κοντινό παρελθόν, κάτι που δεν φαίνεται να είχε καταλάβει ο πατέρας της 52χρονης και παππούς του δράστη.

Ο μητροκτόνος μαζί με τον ξάδερφό του πέρασαν χθες την πόρτα της εισαγγελίας Λάρισας. Ο 21χρονος που ομολόγησε το έγκλημα αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ ο 22χρονος κατηγορείται για υπόθαλψη. Το μεσημέρι ο εξάδελφος του δράστη θα περάσει την πόρτα του ανακριτή. Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο μητροκτόνος.

https://www.protothema.gr/

You May Also Like

Ο αποχαιρετισμός του Ζαν-Μισέλ Ζαρ στον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Γάλλου συνθέτη για τον Vangelis στο Twitter

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Το χρονικό της μοιραίας πτήσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι της βόρειας Εύβοιας

Μία θέση εργασίας (6μηνης διάρκειας), στον εθελοντικό οργανισμό «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Μία θέση εργασίας (6μηνης διάρκειας), στον εθελοντικό οργανισμό «Κέλετρον Αγάπη για το…

Ο Καραμανλής ΔΕΝ ήξερε ότι τα τρένα είχαν τέτοια προβλήματα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ας σταματήσουν την προπαγάνδα πάνω στην τραγωδία!

Τραμπ: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι τρελή, πρέπει να δει γιατρό (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος ρωτήθηκε για τη Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ

Αυτοκτόνησε ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης, πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στο GNTM.

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: 54χρονος σκότωσε την κουμπάρα του μπροστά στον γιο της και μετά αυτοκτόνησε

Όλα δείχνουν ότι ο 54χρονος ήταν ερωτευμένος με την 51χρονη κουμπάρα του

Μη καταβολή μισθού: Πότε ο εργαζόμενος διεκδικεί αποζημίωση απόλυσης

Μη καταβολή μισθού: Πότε ο εργαζόμενος διεκδικεί αποζημίωση απόλυσης

Βόλος: 24χρονη παρενοχλούσε 9χρονο αγόρι – Τα μηνύματα που βρήκε η μητέρα

«σβήσε τα μηνύματα να μην τα δούνε» ήταν ένα από τα μηνύματα που έστελνε στο 9χρονο αγόρι.

Αγρυπνία Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη την Δευτέρα 11 Ιουλίου στην Ιερά μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30 έως και 00:30 θα…