Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας να φιλοξενεί τη διεθνούς φήμη Σοπράνο, Σοφία Κυανίδου για ένα διήμερο Σεμινάριο Κλασικού Τραγουδιού. Με πρωτοβουλία της τάξης Μονωδίας και την αμέριστη συμπαράσταση του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Βοΐου, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις  25 & 26 Μαρτίου 2023, στο  Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας “Άρης και Λίλιαν Βουδούρη”.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές Μονωδίας- Μελοδραματικής, που θα λάβουν ενεργό μέρος, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την τέχνη του τραγουδιού, ως ακροατής των μαθημάτων που θα διεξάγονται Σάββατο από 10:00 -15:00 και 17:00 – 21:30, καθώς και την Κυριακή 10:00 – 16:00.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει συναυλία με τους ενεργούς συμμετέχοντες και απονομή βεβαίωσης συμμετοχής. Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στην ίδια αίθουσα και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Συνοδός  Πιανίστας τόσο στα μαθήματα όσο και στη συναυλία είναι ο διακεκριμένος  Πιανίστας, Ελευθέριος  Μισιργής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Δημοτικού ΩδείουΣιάτιστας.                                                                                             Tηλέφωνο:2565022208                                                                                            email: [email protected]

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

«Πρέσπες 2022»: Με αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη, Φραγκούλη, Ρεμπούτσικα, Σελεμίδου, Πάολα και Βιτάλη οι φετινές εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2022» παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης…

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Επικάλυψη στέγης Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Λευκοπηγή Κοζάνης με Βυζαντινά κεραμίδια» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,…

Υπογραφή εκτέλεσης έργου «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Την  σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου…

51η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  με τηλεδιάσκεψη

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: α)…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της…

kozan.gr: Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας σε ερώτηση του Φ. Κεχαγιά σχετικά με τι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Κοζάνη την περίοδο της Αποκριάς (Βίντεο)

Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας σε ερώτηση του Φ. Κεχαγιά…