Σε εξέλιξη είναι το δημοτικό συμβούλιο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής όπου συζητείται το θέμα του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου. Παρουσία μάλιστα και του πατέρα του 19χρονου ο οποίος ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο πατέρας του 19χρονου παρενέβη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε: «να δω ποιος θα πάρει τις ευθύνες, κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί. Τα γεγονότα και τα έγγραφα δείχνουν ότι ο δήμος έχει την πρώτη ευθύνη». Παράλληλα τόνισε ότι η οικογένεια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ζητά η δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να βρεθεί ο ένοχος.

Ζήτησε να ενημερωθεί για το θέμα του λούνα παρκ, ενώ σήμερα η αντιπολίτευση κατέθεσε μήνυση εναντίον της δημάρχου, κας. Χαλκιά, για παράβαση καθήκοντος, καθώς -όπως είπε η αντιπολίτευση- δεν ενημερώθηκε ποτέ για το χαρτί που έστειλε η αστυνομία με το οποίο ενημέρωνε το σώμα ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε άδεια λειτουργίας. Έτσι όπως υποστηρίζουν δεν μπόρεσε ποτέ να συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή προκειμένου να σφραγίσει και την επιχείρηση.

«Ο δήμος Κασσάνδρας αυτό το καλοκαίρι, άμεσα ή έμμεσα εμπλέκεται σε τρεις απώλειες ζωών. Η σιωπή καμία φορά σημαίνει και ενοχή. Καταθέσαμε μήνυση εναντίον της δημάρχου, καθώς θεωρούμε ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της», όπως είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κασσάνδρας.

https://www.makeleio.gr/

You May Also Like

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ συμμετείχε σε διαδήλωση κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Φορώντας μια μαύρη μάσκα και ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα, ο 52χρονος…

Εβρος: Αφησαν στην τύχη του το φράγμα που θα έσωζε την Δαδιά

Ο αναπλ. Καθηγητής του τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Παν/μίου και μέχρι πριν…

«Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή» για επιχειρήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τα κριτήρια

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις 2016 – Αναλυτικές εκτιμήσεις για όλα τα πεδία

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βάσεις 2016 και την ανακοίνωση του για…

Η πόλη της Δυτικής Μακεδονίας που είδε τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού τα τελευταία χρόνια

Η ελληνική πόλη «κατέκτησε» την πρωτιά στη σχετική λίστα για το δημογραφικό της χώρας.

Επιστρέφει στην Ευρωομάδα της ΝΔ ο Ζαγοράκης: Έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ

Ο ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

Προσοχή: Μαζικές κατασχέσεις από ακατάσχετους λογαριασμούς – Πως να προστατευτείτε, τι πρέπει να ξέρετε

Προσοχή: Μαζικές κατασχέσεις από ακατάσχετους λογαριασμούς – Πως να προστατευτείτε, τι πρέπει…

Αλβανία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δικαστή μέσα σε αίθουσα του Εφετείου στα Τίρανα (Βίντεο)

Συγκλονισμένη είναι η αλβανική κοινή γνώμη από τη δολοφονία ενός δικαστή μέσα σε αίθουσα του Εφετείου στα Τίρανα.

Αλλάζουν όλα στα αυτοκίνητα το 2025 – Υποχρεωτικό «χαράτσι» σε εκατομμύρια οδηγούς

Τι θα γίνει με τις τιμές για την ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών.

Reuters: Οι Έλληνες απέδρασαν από το lockdown για να πάνε στην παραλία

Reuters: Οι Έλληνες απέδρασαν από το lockdown για να πάνε στην παραλία