Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την 11χρονη Βασιλική να πλένει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που στη συνέχεια θα γινόταν ο δολοφόνος της φέρνει στη δημοσιότητα τo protothema.gr.
Στο βίντεο που έχει καταγραφεί λίγο πριν την εξαφάνιση της 11χρονης την Κυριακή, φαίνεται το κορίτσι να πλένει το αυτοκίνητο στο οποίο στη συνέχεια θα επιβιβαζόταν με τον 37χρονο δολοφόνο της να εκδηλώνει τις αρρωστημένες του ορέξεις πριν να σκοτώσει την ανήλικη όταν αυτή του είπε «θα το πω στους γονείς μου».
Δείτε το βίντεο:
Στο βίντεο αυτό είχε αναφερθεί νωρίτερα σήμερα και η μητέρα της 11χρονης, λέγοντας στον ΑΝΤ1 «αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε, ήμουν μπροστά δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια».
«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τωρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω. Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στο φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι, πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική. Από την Κυριακή που χάθηκε στις 21:00 δεν το έχω δει» πρόσθεσε η μητέρα της 11χρονης για ό,τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής.
Δείτε το βίντεο στο οποίο αναφέρεται η μητέρα της 11χρονης
«Αυτο το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός οταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι νεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι… για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο τον κόσμο να το βρω ζωντανό. Από τη στιγμή που το παιδί μου είναι νεκρό, τι να πω; Θα μου το φέρουν πίσω; Θα μου το ζωντανέψουν;» κατέληξε η τραγική μητέρα.
Πηγή: Protothema.gr
You May Also Like

Νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας: Πότε «διακόπτεται» η αναστολή της σύμβασης και πότε καταβάλλονται τα 800 ευρώ

Νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας: Πότε «διακόπτεται» η αναστολή της σύμβασης και…

Το Κδαπ μεα Άργους Ορεστικού γιόρτασε τα γενέθλια του Δημήτρη

”Χρόνια πολλά στον φίλο μας τον Δημήτρη! Το πιο πρόθυμο, εξυπηρετικό και χαρούμενο παιδί”!

Ανάσταση στο Καστανόφυτο Καστοριάς.(φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και ευλάβεια γιορτάστηκε και φέτος η Ανάσταση του Θεανθρώπου στο Καστανόφυτο Καστοριάς.

Mετάδοση τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μηνύματος για προστασία από πλημμύρες από τιςΠεριφέρειες

Με γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών, σας διαβιβάζουμε το τηλεοπτικό μήνυμαΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ…

Ο σεΐχης (και «πράκτωρ») των Εμιράτων αγοράζει ελαιώνες στην Ελλάδα

Ο σεΐχης (και «πράκτωρ») των Εμιράτων αγοράζει ελαιώνες στην Ελλάδα

Δόθηκε νέα παράταση στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης των υποψήφιων οδηγών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Δόθηκε νέα παράταση στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης των υποψήφιων οδηγών από το Υπουργείο…

Αχτσιόγλου: Χωρίς ηλικιακές διακρίσεις η αύξηση του κατώτατου μισθού – Η διαδικασία θα διαρκέσει 4 μήνες

“Ο νέος αυξημένος κατώτατος μισθός θα ισχύει χωρίς ηλικιακές διακρίσεις”, δηλώνει η…

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων της Μεραρχίας του Υποστράτηγου Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων της Μεραρχίας του…