Οι κάτοχοι επιταγών κοινωνικού τουρισμού 2022-2023 θα μπορούν να πραγματοποιήσουν διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ, μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι επιταγών που δεν θα ενεργοποιήσουν την επιταγή τους έως τις 31 Ιουλίου 2023 δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα δύο προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, των περιόδων 2023-2024 και 2024-2025.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Ειδικά σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν, ενώ στους Δήμους Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού προβλέπει μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα, αλλά και αυξημένες τιμές επιδότησης για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

You May Also Like

Πάνω από ένα εκατομμύριο οι τουρίστες στο πρώτο τρίμηνο του 2023

Οι εισπράξεις της Ελλάδας σε αριθμούς

Πρόσκληση από τον Αγροτικό Συναιτερισμό Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς

”Το κράτος και το υπουργείο έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ την κατάσταση που ακόμη και οι ίδιοι έχουν τρομάξει.”

«Λαχείο» για Συνταξιούχους: Εφάπαξ τα χρήματα των αναδρομικών

«Λαχείο» για Συνταξιούχους: Εφάπαξ τα χρήματα των αναδρομικών

Από Τετάρτη σε ισχύ το «Καλάθι των Μαθητών»

Περιλαμβάνει τσάντες, τετράδια και όλα τα σχολικά είδη

Γ. Οικονόμου: Η κάλυψη του 80% των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα ισχύει για όλους

Γ. Οικονόμου: Η κάλυψη του 80% των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα ισχύει…

Γεώργιος Αμυράς κατά την συνάντησή του στην Φλώρινα

Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στην Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΑΔΕ

Από την υπηρεσία αυτή, οι έγγαμοι φορολογούμενοι, μπορούν να γνωστοποιήσουν την επιλογή τους για…

Έρχονται τα πάνω – κάτω στις φορολογικές δηλώσεις του 2019

Η πρώτη ανατροπή αφορά στο χρόνο που θα κατατίθενται οι φορολογικές δηλώσεις καθώς…