Τηλεφώνημα για βόμβα στον Άρειο Πάγο, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024. Άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα ΕΦΣΥΝ για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο δίνοντας περιθώριο μιας ώρας. Το κτήριο εκκενώθηκε ενώ στο σημείο ερεύνησαν δυνάμεις του ΤΕΕΜ. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) Το απειλητικό τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για την ύπαρξη βόμβας στον Άρειο Πάγο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ζητά κατεπείγουσα έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 39χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε σε λόφο στην περιοχή του Τυρνάβου, περίπου 50 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Παράλληλα, ζητείται να εξεταστούν μητέρα, πατέρας και θείος του θύματος σχετικά με τις υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια.

Αναλυτικότερα:

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας την ακόλουθη παραγγελία:

Παρακαλούμε να ενεργήσετε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, δίνοντας τις απαραίτητες, κατά την κρίση σας, κατευθύνσεις στις ήδη επιληφθείσες του θέματος και διενεργούσες αυτεπάγγελτη προανάκριση αστυνομικές αρχές.

Στο πλαίσιο αυτής, να λάβετε ο ίδιος κατάθεση της κ. Σοφίας Αποστολάκη, η οποία έχει διατυπώσει δημόσια υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του ανωτέρω υιού της, προκειμένου να κατονομάσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θεωρεί υπαίτια γι’ αυτήν, προσκομίζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Να εξεταστούν επίσης και ο πατέρας, καθώς και ο θείος του θανόντος. Να μας ενημερώσετε σχετικά.

You May Also Like

Τετραήμερη απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Κωνσταντινούπολη μετά τη σύλληψη Ιμάμογλου

Απαγορεύονται κάθε είδους συναντήσεις, διαδηλώσεις και εκδηλώσεις μέχρι την Κυριακή

Οι 6 στις 10 συντάξεις γήρατος κάτω από 1.000 ευρώ

2.483.559 οι συνταξιούχοι, σύμφωνα με την έκθεση «Ήλιος»

Χάνουν οριστικά το δίπλωμα όσοι συλληφθούν δεύτερη φορά μεθυσμένοι

Χάνουν οριστικά το δίπλωμα όσοι συλληφθούν δεύτερη φορά μεθυσμένοι

Θλίψη στον αθλητισμό: Απεβίωσε η Ρεμπέκα Τσεπτέγκι

Είχε δεχτεί βίαιη επίθεση από τον σύντροφό της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε στη δυτική Κένυα.

Γιατί ξαφνικά αυξήθηκαν τα κρούσματα

Γιατί την Τετάρτη τα κρούσματα ήταν 605 και την Πέμπτη 761; Πού…

Προβλήματα στους τεχνικούς ελέγχους στα ΚΤΕΟ λόγω της δυσλειτουργίας του TAXISnet

Για αδυναμία διεκπεραίωσης των εκπρόθεσμων τεχνικών ελέγχων στα ΚΤΕΟ της χώρας, λόγω…

Προκαλεί ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης: Φορούσε κορδόνι – Μπορεί να γίνει σύσταση για υγειονομικούς λόγους

Σάλο έχει προκαλέσει με το βίντεο που δείχνει έναν οδηγό λεωφορείου στα…

Στα 100 εκ. ευρώ το Πρόγραμμα ” Τουρισμός για Όλους”

Στα 100 εκ. ευρώ το Πρόγραμμα ” Τουρισμός για Όλους”

Metsola σε Zelenskyy: Η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας

Ο Zelenskyy κάλεσε επίσης τους ευρωβουλευτές να στηρίξουν περαιτέρω κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Βρετανία: Ξεκινά ο εμβολιασμός για χιλιαδες καρκινοπαθείς

Στιγμή ορόσημο στον αγώνα κατά της επάρατης νόσου