Στην Τήνο επικεντρώνονται από χθες οι έλεγχοι των αρμοδίων αρχών, εστιάζοντας στις παρανομίες που γίνονται στις ελεύθερες παραλίες και τον αιγιαλό.

Συγκεκριμένα, από τους ελέγχους στην Τήνο για τις ελεύθερες παραλίες διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη 3.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας από τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ μία επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για μη συμμόρφωση σε προηγούμενη παράβαση που εξακολουθεί να υφίσταται.

Αναλυτικά, μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί αυτοψίες σε 5 επιχειρήσεις στις δημοφιλείς παραλίες Αγίου Φωκά, Αγίας Κυριακής και Λαούτη της Τήνου.

Από την παραλία Αγίας Κυριακής, ολοκληρώθηκε ήδη η διαδικασία απομάκρυνσης των παράνομων κατασκευών και αντικειμένων από την παραλία και τον αιγιαλό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις όπου διαπιστώθηκε παράβαση.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Σύρου και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσία του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου και της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας Νάγιας Κόλλια.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

https://www.lifo.gr/

You May Also Like

Επένδυση 25 εκατ. από τον Ιβάν Σαββίδη στη Σουρωτή

Επένδυση 25 εκατ. από τον Ιβάν Σαββίδη στη Σουρωτή

Συντετριμμένη η μητέρα της Καίτης Κωνσταντίνου στην κηδεία της ηθοποιού

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην αγαπημένη ηθοποιό Καίτη Κωνσταντίνου.

Σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχαίας…

e-ΕΦΚΑ: Άνοιξε η ειδική πλατφόρμα για άμεση και προσωποποιημένη πληροφόρηση των συνταξιούχων σχετικά με τον επανυπολογισμό των συντάξεων τους

e-ΕΦΚΑ: Άνοιξε η ειδική πλατφόρμα για άμεση και προσωποποιημένη πληροφόρηση των συνταξιούχων…

Μελέτη του ΙΟΒΕ για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

  Μελέτη του ΙΟΒΕ για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

Ο στρατός επισκεύασε το σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου – Οι εργασίες από τη ΜΟΜΚΑ [εικόνες]

Η ΜΟΜΚΑ επισκεύασε το σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου.

Ψήφισμα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά Ελλάδος: Αλήθειες και ψέματα

Ανησυχίες για τη λειτουργία του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα!

Τηλεκπαίδευση: Ποιοι θα πάρουν δωρεάν laptop και tablet

Τηλεκπαίδευση: Ποιοι θα πάρουν δωρεάν laptop και tablet