Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Λάζαρο Τσαβδαρίδη, στο γραφείο του στο Υπουργείο, είχε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

            Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η κ. Αντωνίου, μέχρι τέλος Ιουλίου θα καταβληθούν τα χρηματικά ποσά σε 5 δικαιούχους του Κύκλου 2Β για έκτακτη επιχορήγηση σε επιχειρήσεις του κλάδου της γουνοποιίας, ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο θα έχουν καταβληθεί τα αντίστοιχα ποσά και στους υπόλοιπους.

Παράλληλα, αναφορικά με την υλοποίηση ενός νέου κύκλου έκτακτης επιχορήγησης -στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν και οι επιχειρηματίες γουνοποιοί που έχουν αποκλειστεί από τα προηγούμενα προγράμματα στήριξης-, ο κ. Τσαβδαρίδης και η κ. Αντωνίου συζήτησαν για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν ώστε ο Γ΄ Κύκλος να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο δυνατό.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη γουνοποιία, έναν κλάδο που δοκιμάστηκε έντονα τα τελευταία χρόνια από αλλεπάλληλες κρίσεις. Με στοχευμένες ενέργειες και αποφασιστικότητα, προχωρούμε ώστε να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τους επαγγελματίες του κλάδου και την τοπική μας οικονομία», δήλωσε η Μαρία Αντωνίου μετά το πέρας της συνάντησης.

You May Also Like

Συνέντευξη με την συγγραφέα K. W. Andri (Ανδρομάχη Κάρτζου)

Τοπική Κοινότητα Καστανοφύτου: Συνέντευξη με την συγγραφέα K. W. Andri (Ανδρομάχη Κάρτζου)

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συμμετείχε στο Prespa Forum Dialogue 2021

  Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συμμετείχε στο Prespa Forum Dialogue 2021

Μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ντολτσό

Μαθητές/τριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ντολτσό»

“Στήτω μετά φόβου και τρόμου”. Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας

“Στήτω μετά φόβου και τρόμου” Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, Υπερτίμου…

Ανακοίνωση ΕΛ.Γ.Α. : Δηλώσεις ζημιών καλλιεργειών των Τοπικών Κοινοτήτων Σπηλαίων και Μελανθίου

Καλούνται οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Σπηλαίων και της Τοπικής Κοινότητας Μελανθίου,…