Παράταση για δύο μήνες στις αιτήσεις του Εξοικονομώ 2023, σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ:

Τροποποίηση της υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΥΔΕΝ/ 55246/807/18.05.2023 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Προκήρυξη του προγράμματος “Εξοικονομώ 2023”», ως κατωτέρω: Το εδάφιο που αφορά στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, της παραγράφου «Διαδικασία υποβολής» της ενότητας 5.4 του Οδηγού Εφαρμογής του προγράμματος, τροποποιείται ως εξής: «Αιτήσεις υποβάλλονται από την 12η Ιουνίου 2023 ως και την 15η Νοεμβρίου 2023». Κατά τα λοιπά ισχύει η υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΥΔΕΝ/ 55246/807/18.05.2023 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Προκήρυξη του προγράμματος “Εξοικονομώ 2023”».

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά και υποχρεωτικά, μέσω των επίσημων διαδικτυακών τόπων των προγραμμάτων: https://exoikonomo2023.gov.gr και https://exoikonomoneon.gov.gr αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης δεν απαιτείται προσκόμιση φυσικού φακέλου με δικαιολογητικά. Τα τελευταία, επισυνάπτονται από τον υποψήφιο ηλεκτρονικά.

dnews.gr

You May Also Like

Παπούτσια που μυρίζουν άσχημα: Έξι εύκολες και γρήγορες λύσεις

Παπούτσια που μυρίζουν άσχημα: Έξι εύκολες και γρήγορες λύσεις

Μονακό: Ένα «πλυντήριο» για το μαύρο χρήμα στην Ευρώπη

Ημιτελείς βάσεις δεδομένων, καθυστερημένες καταχωρίσεις ύποπτων συναλλαγών και έλλειψη κατάλληλων μέσων για…

Κραυγή αγωνίας από την ΕΣΕΕ για τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις στα λιμάνια

Στο πλαίσιο της νέας ανακοίνωσης της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων,…

Η Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση  της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας»

Η Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για…

Έρχονται τα πάνω – κάτω στις φορολογικές δηλώσεις του 2019

Η πρώτη ανατροπή αφορά στο χρόνο που θα κατατίθενται οι φορολογικές δηλώσεις καθώς…

Επίδομα θέρμανσης: Αναλυτικός οδηγός – Τα ποσά, οι ημερομηνίες και οι δικαιούχοι

Table of Contents Hide Το χρονοδιάγραμμαΠοσά και διαδικασία για το επίδομα θέρμανσηςΔικαιούχοιΠοιοι…

Λιγνίτης: Επιστροφή στο «εθνικό» καύσιμο για να μειωθούν οι τιμές ρεύματος

Τετραπλασιάζεται η λιγνιτική παραγωγή, στο φουλ η λειτουργία 7 μονάδων της ΔΕΗ

Γράμμος: Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη του δρόμου σε περιοχή Natura 2000

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων.