Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντσος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες για τις προμήθειες τεχνολογικού εξοπλισμού και ιδιαίτερα αυτών που έχουν χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατά την επίσκεψη, ο Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής Κλινικής Κωνσταντίνος Δημάκης παρουσίασε τη συσκευή εκπαίδευσης Λαμπαροσκόπησης, η προμήθεια της οποίας χρηματοδοτήθηκε από το «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017-2021», με σκοπό την εκπαίδευση των ειδικευόμενων γιατρών στην Λαμπαροσκοπική Χειρουργική.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι η πρώτη την οποία προμηθεύεται Νοσοκομείο στη Δυτική Μακεδονία και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη βιωματική εκπαίδευση των χειρουργών.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντσος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Μαργαρίτη και Σωτήρη Βόσδου για την καλή συνεργασία και τον διαρκή τους αγώνα, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

You May Also Like

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προχωράμε ακόμα πιο ισχυροί, κρατώντας ζωντανή την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα

Κοινοποίηση ανακοίνωσης από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς

Εισήγηση Αντωνίου σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού: “Σε δομικές ΑΛΛΑΓΕΣ, η δική μας απάντηση πρέπει να είναι: ναι, ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ”

H θετική μας ψήφος για το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί πράξη πολιτικής υπευθυνότητας

Σημαντικά έργα ασφάλειας οδικού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία από την Περιφέρεια

Σημαντικά έργα ασφάλειας οδικού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία  από την Περιφέρεια

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η αμοιβή των Εφορευτικών Επιτροπών αποτρέπει την νοθεία στις Εκλογές

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που προσθέτει μία δικλείδα ασφαλείας στην προστασία του Συντάγματος

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Δημιουργία Ενιαίου Δικτύου Σήμανσης και πληροφόρησης των Πέτρινων Γεφυριών της Δυτικής Μακεδονίας»

Εντάσσεται σε ένα συνολικό ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την ανάδειξη και αξιοποίηση των πέτρινων γεφυριών της Δυτικής Μακεδονίας

Γιώργος Αμανατίδης: «Μια οφειλόμενη απάντηση αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΑΝΚΟ»

«Παρουσιάζουμε τα πραγματικά και δημοσιευμένα κατά το νόμο στοιχεία»

Πέντε οκτάμηνες προσλήψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στην απόφαση για πέντε προσλήψεις  προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας κατά…

Πρόγραμμα Επίσκεψης Υφυπουργού Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη Καστοριά – Κυριακή 26 Μαΐου

Το Πρόγραμμα Επίσκεψης Υφυπουργού Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη Καστοριά