Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι εξοικείωσης για Βούλγαρους δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε από 07 – 11/06/2023 με στόχο την προώθηση του τουριστικού  προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Βουλγαρίας.

Το ταξίδι διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Ελληνικής Πρεσβεία Σόφιας.

Στην αποστολή συμμετείχαν εκπρόσωποι της Βουλγαρικής  Εθνικής Τηλεόρασης BNT, της Βουλγαρικής Εθνικής Ραδιοφωνίας  BNR, του τηλεοπτικού δικτύου ΝΟVA, το τηλεοπτικού δικτύου Bloomberg Tv Bulgaria και της τουριστικής ιστοσελίδας Travel Bulgaria News.

Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, πραγματοποίησαν σειρά συνεντεύξεων με ανθρώπους του τουρισμού, του πολιτισμού, της οινογαστρονομίας και ενημερώθηκαν διεξοδικά για το τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετείχαν σε υπαίθριες δραστηριότητες στις λίμνες και τα ποτάμια της περιοχής, βίωσαν τη ζεστή δυτικομακεδονική φιλοξενία και μυήθηκαν στην ιδιαίτερη γαστρονομική κληρονομιά της Δυτικής Μακεδονίας στα εστιατόρια και τα οινοποιεία της περιοχής.

You May Also Like

Δραστηριότητα μηνός Ιουνίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

Ο αριθμός των συλληφθέντων για ποινικά αδικήματα αυξήθηκε (146 έναντι 109) σε…

Δημήτρης Βαβλιάρας: Ο κορυφαίος φωτογράφος στον κόσμο είναι Κοζανίτης

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ “Πρωινή Ενημέρωση” μίλησε ο Δημήτρης Βαβλιάρας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακή Εκδήλωση MITEF Greece Startup Competition 2021, στις 03 Δεκεμβρίου 2020

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακή Εκδήλωση MITEF Greece Startup Competition 2021,…

Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Με διάθεση ειλικρίνειας επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα»

Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Με διάθεση ειλικρίνειας επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα»

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Πολίτες και αρκούδες πληρώνουν την αδράνεια της Πολιτείας

”Η άγρια ζωή χρειάζεται επιστημονική διαχείριση, όχι πρόχειρες λύσεις”!

Ενισχύονται με 1,2 εκ. ευρώ νέες τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ενισχύονται με 1,2 εκ. ευρώ νέες τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας