Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρου Καμπούρη, του Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τα  σχέδια  δράσης και τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα επόμενα χρόνια. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί  και αφορούν στην αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές, εστιάζοντας στα κατολισθητικά  φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στη λίμνη Βεγορίτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων και  της αποκατάστασης των ζημιών, καθώς με επιτόπια παρουσία του τις επόμενες δυο ημέρες, πρόκειται να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος, προκειμένου να σχεδιάσει την παρέμβασή του και τη χρηματοδότηση του ώστε να προχωρήσει η αποκατάσταση και να είναι ασφαλής η διέλευση των πολιτών από το συγκεκριμένο σημείο.

You May Also Like

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την βία και την αυτοπροστασία των γυναικών.

Με παρουσία πλήθους κόσμου και δικαίωση της πρωτοβουλίας μου,ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στο…

Περιφερειακό Συμβούλιο: Οι προτάσεις της περιφερειακής αρχής για την υγεία

Η  πρόταση της περιφερειακής αρχής για τον τριτοβάθμιο χάρτη υγείας,

Π. Κουκουλόπουλος: «Ηχηρό ΟΧΙ από την Κυβέρνηση στη Δυτική Μακεδονία – Βάρος και γραφειοκρατία η Ρήτρα Δίκαιης Μετάβασης!»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ηχηρό ΟΧΙ από την Κυβέρνηση στη Δυτική Μακεδονία – Βάρος και γραφειοκρατία η Ρήτρα Δίκαιης Μετάβασης!»

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Γενεθλίου Θεοτόκου Κλεισούρας

Η Ιερά Μονή Γενεθλίου Θεοτόκου Κλεισούρας σας προσκαλεί στους εορτασμούς της Ιεράς Μονής το Σάββατο 7/9/2024 και την Κυριακή 8/9/2024.

Κορωνοϊός: Έρχονται νέα μέτρα για την Π.Ε. Καστοριάς. Στις 18:00οι επίσημες ανακοινώσεις

Κορωνοϊός: Έρχονται νέα μέτρα για την Π.Ε. Καστοριάς. Στις 18:00οι επίσημες ανακοινώσεις

Run Greece Καστοριά 2018: Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε στην ομάδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας

Run Greece Καστοριά 2018: Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε στην ομάδα της Περιφέρειας…

Μέτρα και ρυθμίσεις για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού

  Μέτρα και ρυθμίσεις για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο…

Συζήτηση της Μαρίας Αντωνίου για Αγροτικά ζητήματα

Η Συνάντηση πραγματοπιήθηκε στο πολιτικό της γραφείο

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στην Καστοριά για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Την Τρίτη (17-05-2016) το μεσημέρι στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και…