Εγκρίθηκε το αίτημα παράτασης του Επιμελητηρίου Καστοριάς https://www.kastoriachamber.gr/2023/10/25/aitima-paratasis για τις καταληκτικές ημερομηνίες ολοκλήρωσης του προγράμματος εξωστρεφής επιχειρηματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα ενημερώνουμε ότι έχει δημοσιευτεί η Δέκατη (10η) Τροποποίηση της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης «Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία» στo πλαίσιo του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Η ανωτέρω σχετική απόφαση αφορά στην παράταση ολοκλήρωσης των επενδυτικών σχεδίων και υποβολής αιτημάτων τροποποίησης της εν θέματι Δράσης.

Ειδικότερα, η καταληκτική ημερομηνία της περιόδου υλοποίησης του Φυσικού και Οικονομικού αντικειμένου είναι η 31/12/2023, και της υποβολής στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) του ως άνω αιτήματος τελικής επαλήθευσης – πιστοποίησης, καθώς και της προσκόμισης / αποστολής του φυσικού φακέλου, είναι μέχρι την 30/01/2024.

Επιπλέον, ο δικαιούχος έχει δικαίωμα υποβολής Αιτήματος Τροποποίησης έως και δεκαέξι (16) ημερολογιακές ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της επένδυσης, και συγκεκριμένα έως την 15/12/2023 (βλ. κεφάλαιο 11.1 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ- ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ).
Δείτε την Δέκατη (10η) Τροποποίηση της Αναλυτικής Πρόσκλησης, πατώντας εδώ.

You May Also Like

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_άροσις – ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11/2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ NATIONAL LEAGUE 2 2024-25 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 66-68

Υπόμνημα του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς προς τον Αντιπεφερειάρχη Καστοριάς

Υπόμνημα του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς προς τον Αντιπεφερειάρχη Καστοριάς

Voucher 800 ευρώ το μήνα ανά παιδί για 2.500 παιδιά με αναπηρία ή αναπτυξιακές διαταραχές

Voucher των 800 ευρώ το μήνα ανά παιδί θα λάβουν 2.500 παιδιά και οι οικογένειες τους

Από 25 Νοεμβρίου η «Η Λίμνη των Ευχών»

Από 23 Δεκεμβρίου η λειτουργία της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς  Με φροντίδα του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιούνται…

Δήμος Γρεβενών: Παίρνουμε τα Μέτρα μας – Δωρεάν και Καθημερινά rapid test από τον ΕΟΔΥ κάτω από το Δημαρχείο

  Δήμος Γρεβενών: Παίρνουμε τα Μέτρα μας – Δωρεάν και Καθημερινά rapid…

Τι αποφασίστηκε για την στήριξη του κλάδου της Γούνας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Τι αποφασίστηκε για την στήριξη του κλάδου της Γούνας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Erasmus+ για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία με συντονιστή τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ)

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Erasmus+ για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία με συντονιστή τον…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην…