Επιτέθηκε σε αεροσυνοδό με επικίνδυνο μεταλλικό αντικείμενο – «Καταλαμβάνω το αεροπλάνο» φώναζε στους έντρομους συνεπιβάτες του.

Ενας επιβάτης πτήσης, που καταγράφηκε σε βίντεο να απειλεί ότι «θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους σε αυτό το αεροπλάνο», επιτέθηκε επιτεθεί σε αεροσυνοδό με σπασμένο μεταλλικό κουτάλι ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων αποπειράθηκε να ανοίξει μια έξοδο κινδύνου.

Ο Φρανσίσκο Σεβέρο Τόρες, 33 ετών, φώναζε προς άπαντες από τη θέση του κατά τη διάρκεια πτήσης της United Airlines από το Λος Αντζελες στη Βοστώνη.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο ακούγεται να φωνάζει «καταλαμβάνω αυτό το αεροπλάνο». Στη συνέχεια, σηκώνεται όρθιος, περπατά προς τα μέλη του πληρώματος και φαίνεται να επιτίθεται σε αεροσυνοδό, με τρία χτυπήματα στο λαιμό. Αρκετοί επιβάτες πετάχτηκαναπό τις θέσεις τους για να τον συγκρατήσουν.

Η Λίζα Όλσεν, η οποία βιντεοσκόπησε το θρίλερ που εκτυλίχτηκε στον αέρα, είπε στο NBC Boston ότι ο Τόρες ήταν «φανερά αναστατωμένος» και απείλησε ότι θα γινόταν «λουτρό αίματος».

Επαίνεσε τους συνεπιβάτες που επενέβησαν και κράτησαν τον Τόρες με δεματικά και ζώνες μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Ο Τόρες προσπάθησε να ανοίξει μια πόρτα εξόδου κινδύνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με το Γραφείο Εισαγγελίας της Μασαχουσέτης. Τα μέλη του πληρώματος δήλωσαν ότι ειδοποιήθηκαν ότι η «δεξιά πλαϊνή πόρτα» ξεκλειδώθηκε περίπου 45 λεπτά μετά την πτήση.

Ο Τόρες αργότερα είπε ότι «ο αεροσυνοδός προσπαθούσε να με σκοτώσει, για αυτό προσπάθησα να τον σκοτώσω πρώτος».

Σε ανακοίνωσή της, η United Airlines είπε ότι έχει «μηδενική ανοχή για κάθε είδους βία στις πτήσεις μας» και απαγόρευσε στον Τόρες να ξαναπετάξει με την εταιρεία εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας.

(Με πληροφορίες από Skynews)

You May Also Like

12+1 νέες απίστευτες συμπτώσεις που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο!

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες!

Γιατί τα Playmobil δεν έχουν μύτη;

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το αγαπημένο παιχνίδι

Ισραήλ: Το 60% των ενόπλων της Χαμάς έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί

Το Ισραήλ διέλυσε την πλειονότητα των 24 ταγμάτων που διέθετε η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς

Γάζα: Κατακραυγή για την επίθεση στη ΜΚΟ με θύματα από 5 χώρες

Εξηγήσεις ζητά η διεθνής κοινότητα

Ενθουσιάστηκαν όταν βρήκαν αυτό το εξωτικό πουλί – Αποδείχθηκε γλάρος βουτηγμένος σε κάρυ (βίντεο)

Ενθουσιάστηκαν όταν βρήκαν αυτό το εξωτικό πουλί – Αποδείχθηκε γλάρος βουτηγμένος σε…

Η Αρκτική ήταν κάποτε πράσινη και μπορεί να ξαναγίνει

Η Αρκτική ήταν κάποτε πράσινη και μπορεί να ξαναγίνει

«Ο άνθρωπος θα πετύχει αθανασία σε 8 χρόνια», προβλέπει πρώην μηχανικός της Google

Οι προβλέψεις ότι ένα τέτοιο κατόρθωμα θα είναι εφικτό μέχρι το 2030

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Πάνω από 20 παιδιά νεκρά σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπιασε σήμερα φωτιά σε περίχωρα της Μπανγκόκ

Χάος στη Βενεζουέλα μετά το κάλεσμα Γκουαϊδό για εξέγερση – Οδομαχίες και δακρυγόνα – Σε εξέλιξη απόπειρα πραξικοπήματος

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Χουάν Γκουαϊδό δήλωσε σήμερα πως άρχισε…

iPhone 12: Σε συναγερμό αρκετές χώρες για τα επίπεδα ακτινοβολίας

Ενδεχόμενο για πανευρωπαϊκά μέτρα