Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024, ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της  Αντιπεριφέρειας και του Πυροσβεστικού Σώματος, τόσο σε θέματα πολιτικής προστασίας όσο και της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Σαββόπουλος, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα στέκεται πάντοτε αρωγός στο έργο που επιτελεί η πυροσβεστική,  η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της προς το κοινωνικό σύνολο με αυταπάρνηση και ζήλο.

 

You May Also Like

Αστυνομικός στο 3ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο ενημέρωσης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Μέσα από πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, οι μικροί μας φίλοι έμαθαν τους φωτεινούς σηματοδότες

Σπάνια ανακάλυψη με λείψανα μαμούθ 10.000 ετών στη Σιβηρία

Σπάνια ανακάλυψη με λείψανα μαμούθ 10.000 ετών στη Σιβηρία

Ζήσης Τζηκαλάγιας: ”μόλις κάποιος πάρει έστω και μικρή εξουσία,το πρώτο που σκέφτεται είναι κάτι να αρπάξει”..

”Η πατρίδα βυθίζεται σε βαθιά κρίση και παρακμή με την καταρρέουσα κυβέρνηση Μητσοτάκη”

Άγιος Γεράσιμος Β΄ο Παλλαδάς {+ 15 Ιανουαρίου} Μητροπολίτης Καστορίας (1677; – 1686), Πατριάρχης Αλεξανδρείας {1688 – 1710}

Άγιος Γεράσιμος Β΄ο Παλλαδάς {+ 15 Ιανουαρίου} Μητροπολίτης Καστορίας (1677; – 1686), Πατριάρχης…

Νέα εποχή για τη ΝΔ με την επικράτηση του Κ. Μητσοτάκη

Μια νέα περίοδο τόσο σε επίπεδο πολιτικού λόγου όσο και οργανωτικής λειτουργίας…

Παράδοση Τροφίμων προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης από την Π.Ε Καστοριάς.

Η  Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς παρέδωσε  χθες Δευτέρα 18 και σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στο Γενικό Φιλόπτωχο…

Trikala e-Christmas: Με ένα κλικ τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

  Trikala e–Christmas: Με ένα κλικ τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

«Καλλιόπη Βέττα: Καμία ουσιαστική μέριμνα για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών για το άνοιγμα των σχολείων»

  «Καλλιόπη Βέττα: Καμία ουσιαστική μέριμνα για την προστασία των μαθητών και…

Φεστιβάλ Γράμμου – Ανακοίνωση προγράμματος 2024

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το φετινό μας πρόγραμμα! Πλούσιο και πολυθεματικό, με εξαιρετικές συμμετοχές και αξιόλογα σχήματα σε ένα ευρύ φάσμα δράσεων και συναντήσεων!