Σάλος προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη. Μετά την κόρη του Αργυρώ που υποστήριξε ότι ο πατέρας της δεν είναι ομοφοβικός, τώρα η μικρότερη κόρη του, η Eve (Ευτυχία),μιλάει για τον πατέρα της.

Η Eve, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ μίλησε με την Τζεφ Μοντάνα στο Instagram.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Σας το λέει άλλωστε “αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι», είπε αρχικά η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

«Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει, τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι… Με τρομάζει…», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Eve.

«Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Τέλος εξομολογήθηκε: «Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, γι’ αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο».

 

 

Αχιλλέας Μπέος – Οι γάμοι και τα παιδιά του

Ο Δήμαρχος Βόλου γεννήθηκε το 1959, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, είναι Κριός και απόφοιτος Γυμνασίου. Έχει µία αδελφή, τη Βασιλική, και δύο αδελφούς, τον Αντώνη και τον Άγγελο, ενώ οι γονείς του, Νίκος, μαραγκός στο επάγγελμα, και Αργυρώ, έχουν πεθάνει.

Ο Αχιλλέας Μπέος έπαιζε μπάσκετ στην εφηβεία του. Στα 19 του παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, αισθητικό στο επάγγελμα, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την Αργυρώ, που είναι σήμερα 41 ετών και έχει κομμωτήριο στη Γλυφάδα, την Ευτυχία (Eve), 39 ετών, η οποία ζει στην Αμερική και ασχολείται µε μεσιτικά, τη Χριστίνα, που είναι 31 ετών και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Νίκο, που είναι 25 ετών και ασχολείται µε το ποδόσφαιρο.
Ο δεύτερος γάμος και ο χωρισμός

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει και δεύτερο γάμο, µε την Εύη, και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, που είναι 13 ετών και πηγαίνει Α’ Γυμνασίου. Ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Πλέον έχει µια σύντροφο, η οποία τον στηρίζει και είναι δίπλα του.

You May Also Like

Ανδρέας Λοβέρδος: Θα φέρω πίσω το όνομα ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον πράσινο ήλιο, θα πάω το κόμμα στο 18%

Έχοντας στο μυαλό του την περίφημη φράση του Φρανσουά Μιτεράν “πολιτική είναι…

«Ο Βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με πολύ επιθετικό καρκίνο»

Προετοιμάζει τη διαδοχή του!

Τσιτσιπάς: “Δεν έχω εμβολιασθεί για τον κορονοϊό, θα το κάνω όταν γίνει υποχρεωτικό”

Στην αποκάλυψη πως δεν έχει εμβολιασθεί και δεν πρόκειται να το κάνει…

Τρίκαλα: Τέλος η παράνομη στάθμευση σε θέσεις ΑΜΕΑ – Αυτόματο σύστημα ειδοποιεί την Αστυνομία σε κάθε παράβαση

Τρίκαλα: Τέλος η παράνομη στάθμευση σε θέσεις ΑΜΕΑ – Αυτόματο σύστημα ειδοποιεί…

Όταν 9 φοιτητές βρέθηκαν νεκροί στα χιόνια χωρίς μάτια, γλώσσα και ρούχα

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Φωτιές: Το άρθρο «κόλαφος» των New York Times

«Ανεπαρκή τα μέτρα προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο»

Μετά τον διοικητή, «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. 

Μοναδικό στον κόσμο: Το ακατοίκητο ελληνικό νησί δίπλα στη Μύκονο που είναι γεμάτο αρχαίους θησαυρούς

Μοναδικό στον κόσμο: Το ακατοίκητο ελληνικό νησί δίπλα στη Μύκονο που είναι…

«Το Δημόσιο Σχολείο που απαιτείται σήμερα είναι αυτό που θα καλύπτει όλες τις μορφωτικές και κοινωνικές ανάγκες των μαθητών μας»

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση Εκπαιδευτικών, από την πρώτη στιγμή της υπουργικής απόφασης…

Μητσοτάκης για ακρίβεια: 400 εκατ. ευρώ για στήριξη των νοικοκυριών – Καλύπτουμε σημαντικό μέρος των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα

Μητσοτάκης για ακρίβεια: 400 εκατ. ευρώ για στήριξη των νοικοκυριών – Καλύπτουμε…