Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Όλα τα μέλη του συνδυασμού «Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας» νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική στήριξή σας στις πρόσφατες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η δύναμη που μας δώσατε με τις 527 ψήφους στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος κατατάσσοντάς μας στη 2η θέση με απόσταση αναπνοής  (διαφορά 10 ψήφων) από την 1η θέση και με τις 495 ψήφους στο Πειθαρχικό του Περιφερειακού Τμήματος κατατάσσοντάς μας στην 1η θέση, αποτελεί για εμάς σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματά μας.

Ο συνδυασμός μας σε αυτήν την εκλογική διαδικασία συμμετείχε με νέα Επικεφαλής, με σημαντική ανανέωση των ψηφοδελτίων του και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειάς μας και κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις του. Αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά κυρίως αίσθημα ευθύνης για την επόμενη μέρα.

Κύριο μέλημά μας από εδώ και στο εξής είναι, όπως αναφέραμε πάντα προεκλογικά, να νιώθουμε όλοι οι συνάδελφοι ότι έχουμε έναν φορέα που μας εκπροσωπεί, μας αξιοποιεί και μας ανοίγει νέους ορίζοντες, με τελικό στόχο να αποτελεί το ΤΕΕ/ΤΔΜ καθοδηγητή στις εξελίξεις για την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας, πάντα με άποψη και επιστημονική τεκμηρίωση.

 

Σε αυτό το πλαίσιο και σεβόμενοι απόλυτα το μήνυμα των συναδέλφων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είναι αυτονόητο από την πλευρά του «Δυναμικού ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας» ότι θα είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες μεταξύ των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές μας, ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το βέλτιστο κλίμα λειτουργίας και παραγωγής έργου του Περιφερειακού μας Τμήματος. Τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους και την περιοχή μας, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και κοινές αποφάσεις, καθώς όλοι οι μηχανικοί έχουμε ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και ανάγκες.

 

Μόνον έτσι το ΤΕΕ/ΤΔΜ θα δώσει το ισχυρό μήνυμα ότι όλοι εμείς, οι μηχανικοί της πολύπαθης περιφέρειάς μας, είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τις συνθήκες του επαγγέλματός μας και να συμβάλλουμε στο να καταστεί η περιοχή μας που ερημώνει, ελκυστική για τους νέους συναδέλφους.

 

Για το Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας,

 

Η Επικεφαλής

Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου

 

You May Also Like

Mύκονος: Σερβίρουν καφέ από περιττώματα γάτας και το φλυτζάνι κοστίζει 150 ευρώ

Mύκονος: Σερβίρουν καφέ από περιττώματα γάτας και το φλυτζάνι κοστίζει 150 ευρώ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου

Τραγωδία: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Κατέληξε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά…

Συλλήψεις -9- ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων,    υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εντυπωσίασε το 1ο Διεθνές φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου – Ξεχώρισαν το ζεϊμπέκικο του 8χρονου & το ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο

Από την Κοζάνη ο Νίκος Κότιας κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο

Προτεραιότητα της ΚΕΔΕ η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

Προτεραιότητα της ΚΕΔΕ η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού, στην Φλώρινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα και καταδικαστικές αποφάσεις για διακεκριμένες κλοπές από κοινού

Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού, στην Φλώρινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα και…