Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ευχαριστούν θερμά:
-Όλους τους φίλους και επισκέπτες που επέλεξαν τις εκδηλώσεις μας για την διασκέδαση τους και μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια του εορταστικού διημέρου!
-Το JOMO (Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Καστορία) και όλους τους χορηγούς μας για την στήριξή τους. (Η Εύξεινος Λέσχη Μεσοποταμίας στηρίζει έμπρακτα και σε κάθε ευκαιρία τους επαγγελματίες του τόπου μας και την τοπική μας αγορά.)
– Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους – Σωματεία της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, που για ακόμα μία χρονιά ήταν στο πλευρό μας στηρίζοντας τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία τους.
-Τα μέλη του συλλόγου μας, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης!
– Τους χορευτές των χορευτικών μας τμημάτων, τον χοροδιδάσκαλο και τα μέλη της ορχήστρας μας για την άψογη εμφάνιση!
Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να έχουμε μαζί μας το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού-Μορφωτικού συλλόγου Βατερού Κοζάνης! Ευχόμαστε στον σύλλογο κάθε επιτυχία και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα ανταμώσουν οι δρόμοι μας ξανά!
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ 2024!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παρασκευόπουλο Χρήστο για τις φωτογραφίες.




