5μιση χρόνια στο τιμόνι του Νοσοκομείου Καστοριάς ως Διοικητής. 5μιση χρόνια γεμάτα προκλήσεις, ζητήματα, προβλήματα αλλά και όραμα, δράση, αποφάσεις. Ατελείωτες ώρες, τεράστιες ευθύνες, μόνιμα στο στόχαστρο. Διαρκές μέλημα μου η ενίσχυση της νοσοκομειακής φροντίδας για το καλό των συμπολιτών μου.
4 Υπουργοί Υγείας, 2 τοπικοί Βουλευτές, 2 Διοικητές ΥΠΕ, 2 Περιφερειάρχες, 2 Αντιπεριφερειάρχες, 2 Διοικητικά Συμβούλια, 4 αναπληρωτές μου. Με όλους, όπως και τους Δημάρχους που παραμένουν οι ίδιοι, πιστεύω είχα μια αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία, για το κοινό καλό όλων μας.
400 εργαζόμενοι (πάνω από 500 άτομα με τις διάφορες αλλαγές) στην συντριπτική πλειοψηφία τους συνεπείς, υπεύθυνοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες, με αγάπη στον συνάνθρωπο και αίσθημα καθήκοντος. Κάποιοι, και προφανώς χωρίς ουσιαστική αναγνώριση δυστυχώς από το σύστημα, αυτοί που με την απόδοση τους ξεπερνούν τα υποχρεωτικά και αφοσιώνονται στο βέλτιστο αποτέλεσμα.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους.
Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για απολογισμούς.
Για εμένα αυτό που μετράει πάντοτε είναι το αποτέλεσμα με ανθρώπινο όμως πρόσημο, το έργο που έχει γίνει και αξιολογείται καθημερινά από τους πολίτες – λήπτες των υπηρεσιών υγείας και, τελικά, το αποτύπωμα της θητείας μου στην ιστορική διαδρομή του νοσοκομείου που συγκρίνεται με το παρελθόν και αποτελεί την βάση για να συνεχίσει, ακόμη καλύτερα εύχομαι, στο μέλλον.

Γρηγόρης Χάτσιος  (Chatsios Gregory)

Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο που λέει "That s all folks! Διοικητής ΓΝ Καστοριάς "Κάθε τέλος αποτελεί ένα συναρπαστικό ξεκίνημα""
You May Also Like
Πόνος στο συκώτι: Όλες οι πιθανές αιτίες για τον πόνο στην πάνω…

Απάντηση του Κωνσταντίνου Δημητριάδη στις μομφές της προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Νεστορίου

Απάντηση του Κωνσταντίνου Δημητριάδη στις μομφές της προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Νεστορίου

Έρευνα για γενοκτονία ιθαγενών

Έρευνα για γενοκτονία ιθαγενών από τις Αρχές της Βραζιλίας – Νεκρά 100 παιδιά κάτω των 5 ετών σε έναν χρόνο

Γιατί δεν πρέπει να λείπουν από το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα οι πατάτες;

Γιατί δεν πρέπει να λείπουν από το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα οι πατάτες;

Συγκινητικές στιγμές από το Εν.Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς

Προσκεκλημένοι σε γιορτές με ευαίσθητα παιδιά και ενήλικες , ζήσαμε αγαπημένες και…

Πεντάχρονη σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα σε φαβέλα του Ρίο ντε Τζανέιρο

Τη χρονιά που πέρασε, 6.429 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά αστυνομικών σε όλη την Βραζιλία

Έναρξη της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, από την…

Γ’ Εθνική: Επικίνδυνες αποστολές για Εορδαϊκό και Καστοριά

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’  εθνικής με σημαντικά παιχνίδια που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των φιλάθλων.