Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ιατρό καρδιολόγο κ. Αναστάσιο Χρυσοχόου και την νοσηλεύτρια κ. Θωμαή Λαμπροπούλου της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς και αυτήν τη χρονιά, η βοήθειά τους είναι πολύ σημαντική και ταυτόχρονα ουσιαστική, που παρείχαν τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας.

Η ενέργειά τους αυτή, συμβάλλει εποικοδομητικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.

 

Α.Σ. Καστοριάς

You May Also Like

Με 27 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς την ερχόμενη Δευτέρα

Με 27 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς την…

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής “Programming@home”

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής “Programming@home”

Συνάντηση του Ανέστη Αγγελή με τον ομογενή επιχειρηματία Παύλο Άφκο

Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκε ο Ομογενής Συμπατριώτης μας κ.…

Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: “Όλοι οι εργαζόμενοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας”

Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: “Όλοι οι εργαζόμενοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας…

Τα δρομολόγια του καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το τριήμερο 7-9 Ιουλίου

10 επιβάτες ο ελάχιστος αριθμός ανά δρομολόγιο

Η 4η συνεδρίαση της «Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου  Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

Η 4η συνεδρίαση της «Επιτροπής Κατανομής Περιουσίας του καταργούμενου  Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

Θλίψη στον αθλητισμό: Απεβίωσε η Ρεμπέκα Τσεπτέγκι

Είχε δεχτεί βίαιη επίθεση από τον σύντροφό της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε στη δυτική Κένυα.

Μας τα …έψαλαν!!! Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ’ 2 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων και στον δάσκαλό τους Δημήτρη Παπατζήμο για το πολύ όμορφο δρώμενο, βασισμένο στα έθιμα των ημερών, που μας παρουσίασαν παραμονή της γιορτής του Λαζάρου!

Μας τα …έψαλαν!!!Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ’ 2 τάξης του 1ου Δημοτικού…