Πίσω από κάθε μικρή επιχείρηση βρίσκεται ένα όνειρο. Χρόνος, προσπάθεια και πάθος επενδύθηκαν για να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο όνειρο. Τώρα, το μόνο που έχει απομείνει είναι να γνωστοποιηθεί. Ο ευκολότερος τρόπος; Η δημιουργία ενός λογαριασμού κοινωνικού δικτύου.

Εδώ έρχεται το Facebook. Το Facebook γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων – είτε για να αλληλοεπιδράσουν με τις κοινότητες, να προσελκύσουν νέους πελάτες, να αναπτύξουν και να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους βάσει καλά τεκμηριωμένων αποφάσεων. Όλα είναι τώρα δυνατά χάρη στο κοινωνικό δίκτυο με τους πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Για να διατηρήσετε ασφαλή τη σελίδα, το προφίλ και την επιχείρησή σας, οι ειδικοί του Facebook σας προσφέρουν κορυφαίες συμβουλές, με πολύ απλές κι εύκολες κινήσεις!

Βασικά tips ασφαλείας για σελίδες μικρών επιχειρήσεων 

Το Facebook αποτελεί ένα όλο και πιο σημαντικό εργαλείο για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων προκειμένου να επικοινωνούν με τις κοινότητες, να προσελκύσουν και να διατηρούν την πελατειακή τους βάση και να ενισχύουν την ανάπτυξή τους. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές για να προστατεύστε το προφίλ σας στο Facebook, τη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook και ως εκ τούτου την ίδια την επιχείρησή σας.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει σαφείς κανόνες αναφορικά με τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να διαχειριστούν τη σελίδα σας. Ενώ οι περισσότεροι διαχειριστές συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της σελίδα σας στο Facebook, όσο περισσότερους έχετε, τόσο μεγαλύτερος είναι και ο κίνδυνος ασφάλειας που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχει ανατεθεί ο σωστός ρόλος σελίδας σε κάθε διαχειριστή βάσει των απαιτήσεων της δουλειάς του: Διαχειριστής (Admin), Εκδότης (editor), Συντονιστής (moderator), Διαφημιζόμενος (advertiser) ή Αναλυτής (analyst). Αναζητήστε την επιλογή «Ρόλοι σελίδας» στο Κέντρο Βοήθειας του Facebook για λεπτομέρειες σχετικά με τον διαφορετικό τύπο πρόσβασης που παρέχεται σε κάθε ρόλο.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει από τον ρόλο του Διαχειριστή όλους τους υπαλλήλους σας εφόσον αποχωρήσουν από την επιχείρησή σας. Για να διαχειριστείτε τους ρόλους σελίδας, μεταβείτε στη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στους Ρόλους σελίδας. Αφαιρέστε τους πρώην υπαλλήλους κάνοντας κλικ στο X δίπλα στο όνομά τους και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση Αλλαγών.
  • Ενεργοποιήστε τις εγκρίσεις σύνδεσης για όλους τους λογαριασμούς στο Facebook – συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων σας- που μπορεί να διαχειρίζονται τη σελίδας σας. Οι εγκρίσεις σύνδεσης είναι ένας μηχανισμός ασφαλείας που απαιτεί την εισαγωγή ενός συγκεκριμένου κωδικού όταν κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό σας από μία μη αναγνωρισμένη συσκευή. Ο κωδικός θα αποσταλεί στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις εγκρίσεις σύνδεσης μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού σας.
  • Ασφαλίστε τις κινητές συσκευές σας. Το Facebook βασίζεται στα κινητά τηλέφωνα για την επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη, που σημαίνει ότι η ασφάλεια του κινητού σας τηλεφώνου είναι ένα σημαντικό μέρος της διατήρησης του λογαριασμού σας στο Facebook και της σελίδας σας ασφαλή. Μπορείτε να ασφαλίσετε την κινητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνό σας, όπως κωδικούς PIN, και κωδικούς πρόσβασης.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Καινοτόμος ελληνική κατασκευή από βιοπλαστικά υλικά

Φοιτητές του ΑΠΘ έφτιαξαν μια οικολογική μοτοσικλέτα, με την οποία σκοπεύουν να…

Προστασία Δεδομένων: Τι αλλάζει με το νέο κανονισμό της ΕΕ

Από τις 25 Μαΐου οι χρήστες και στην Ελλάδα παίρνουν τον έλεγχο…

Τρισδιάστατη εκτύπωση κερατοειδών χιτώνων

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει στο άμεσο μέλλον τον δρόμο για…

Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια, παρουσιάστηκε το 1ο iPhone

Πριν από 10 χρόνια, στις 9 Ιανουαρίου του 2007, ο Steve Jobs παρουσίασε…

Pi: Η συσκευή που φορτίζει ασύρματα το smartphone σου από απόσταση 30cm

Στο προσκήνιο ξανά η τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης ελέω των νέων iPhone,

Μια πλωτή πόλη «Κιβωτός του Νώε» για 40 χιλιάδες ανθρώπους (Βίντεο)

Σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Τεστ: Δείτε αν είστε εθισμένοι στο κινητό σας Διαβάστε περισσότερα: Τεστ: Δείτε αν είστε εθισμένοι στο κινητό σας – iPaidia.gr

Τεστ: Δείτε αν είστε εθισμένοι στο κινητό σας  

Τα 5.000 ηλιοβασιλέματα στον Άρη συμπληρώνει το Opportunity

Για 5.000ή μέρα ανέτειλε το Σάββατο ο Ήλιος πάνω από το ρομποτικό…

ΑΠΘ: Aνίχνευση συμπτωμάτων της νόσου Πάρκινσον με smartphone

H μέθοδος αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μη παρεμβατικό εργαλείο για…

Απίθανο concept: Πυρηνοκίνητο αεροπλάνο-ξενοδοχείο μπορεί να πετάει για ολόκληρα χρόνια(βίντεο)

Απίθανο concept: Πυρηνοκίνητο αεροπλάνο-ξενοδοχείο μπορεί να πετάει για ολόκληρα χρόνια