You May Also Like

Κοπή πίτας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Κοπή πίτας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του νομού Καστοριάς

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω  εκτέλεσης τεχνικών  εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ…

Ἡ Τελετὴ Λήξης τῶν Κατηχητικῶν τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Καστορίας

Πραγματοποιήθηκε ἡ τελετὴ λήξης τῶν Κατηχητικῶν μαθημάτων τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Καστορίας.

Καστοριά: 10ος νεκρός από τον κορωνοϊό Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 79χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς, ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ο 79χρόνος ήταν διασωληνωμένος σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Καστοριά: 10ος νεκρός από τον κορωνοϊό

Διαβούλευση για το Σχέδιο Προγράμματος Τουριστικής Προβολής  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2020: «Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας»

Διαβούλευση για το Σχέδιο Προγράμματος Τουριστικής Προβολής  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2020:…

Με έξι θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Με έξι θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Ξεκινούν οι Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου (Προφήτη Ηλία Καστοριάς) από την Π.Ε. Καστοριάς Υπογράφηκε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του αναδόχου του έργου Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, ιδιωτικό συμφωνητικό με ποσό σύμβασης 38.277,82 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 70.000,00 € με Φ.Π.Α. και οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων με ασφαλτικά ταπητήδια και καθαρισμός ερεισμάτων από φερτά υλικά και βλάστηση.

Ξεκινούν οι  Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου  (Προφήτη Ηλία Καστοριάς) από…

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα “Ενσυναίσθηση, Εναρμόνηση, Ενσωμάτωση”. Μεταξύ των ομιλητών και η Δρ. Καλλιόπη Μόσχου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα…